Am un site de afiliere pentru roviniete, comisioanele sunt mici in general 1-2 lei la mine. Inainte conversia era mai buna, dar de cand au aparut si serviciile de achitare electronica prin SMS a rovinietei a scazut mult.
Salut,
Eu cred ca o nisa buna (pentru a avea un castig din adsens, publicitate, afiliere, bannere etc) ar
fi o nisa pentru doamne/femei, probabil o idee out of the box, un site de informatii generale:
sarcina, un altfel de horoscop, informatii despre moda, coafura, imbracaminte,etc
Acuma sa adug si argumentele:
- cate dintre colegele voastre de munca stau pe net?
Sau mai bine zis cate dintre colege voastre nu deschid browserul sa mai caute o stire
mai pentru doamne, sau nu deschid facebookul in primele 30 de min cand ajung la munca?
- cate doamne/domnisoare nu cauta rochii/fuste/bluze pe internet?
- care e media de vanzari haine (ma refer barbati/femei) dupa internet?
Eu cred ca un site cu informatii generale pentru doamne (cu content original) ar atrage
multe contracte/afilieri de la magazinele de haine pentru doamne
Inca mic argumnet: cate doamne cauta aceiasi bluza si pe alte siteuri pentru a o gasi mai ieftin
(de exemplu cum fac barbati cand cauta un hdd) - si cate sanse ar avea sa gaseasca exact aceiasi bluza, culoare, marime?
Din experienta proprie avand peste 50 site-uri de afiliere in 2parale am observat ca cel mai bine se monetizeaza electronicele in special televizoare si tot ce tine de IT.
Pana la urma, orice nisa e buna atata vreme cat ai un buget de investit si iti faci un plan foarte bine pus la punct.Afilierea cred ca momentan e o pierdere de vreme. Cea mai buna metoda de a monetiza este un magazin online propriu cat mai bine targetat.
Stiti ce e monetizabil? Ceva ce toata lumea vrea. Spre exemplu, au dorit sa iti faci un singur cont si cu el sa te conectezi peste tot, google si facebook au facut asta. Acum, din cate stiu, se cauta filme online hd. Dar sa fie HD si online in acelasi timp...
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Prin reclame peste reclame peste reclame... daca site-urile de filme online n-ar fi profitabile, cine si-ar mai face astfel de site-uri? Acu' pe bune! intrii pe un site de filme online si, cu sau fara calitate d.p.p.v. al filmelor, abia ajungi la film, de cate reclame sunt...
matei intreba, probabil, cum monetizezi din punct de vedere legal asa ceva. Subiectul cred ca se refera la niste solutii de monetizare in complet acord cu legislatia. Da, site-urile de filme fac o gramada de bani, dar se mai trezeste cate un voyo soparat si nu stii niciodata cand vine politia pe capul tau.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)