Pai si atunci de ce poluezi thread-ul daca iti e lene? Ca nu reusesti e una, ca nu incerci e alta...
ON: Ce parere aveti de nisa roviniete (afiliere, cel mai probabil) ?
Pai si atunci de ce poluezi thread-ul daca iti e lene? Ca nu reusesti e una, ca nu incerci e alta...
ON: Ce parere aveti de nisa roviniete (afiliere, cel mai probabil) ?
Poti sa dai de mine usor, @contact.
[QUOTE=Dragos Nicu;246638]Pai si atunci de ce poluezi thread-ul daca iti e lene? Ca nu reusesti e una, ca nu incerci e alta...
Nu "poluez" thread-ul. Nu am stiut ca domeniul e infected. Nu ma int sa-l dezinfectez manual pt ca e very time consuming air de site nu-mi pasa atat timp cat nu produce capital si este pe un hoster alltogether cu alte site-uri de care nu imi pasa. Daca reusesc sa gasesc un partener serios, prb se va ocupa cineva (eu), sau o persoana mai inzestrata dpdv. al cunostintelor tehnice decat mine de dezinfectarea site-ului.
Referitor la afilierea pe rovigniete, eu personal nu stiu.
Bafta !
Am un site de afiliere pentru roviniete, comisioanele sunt mici in general 1-2 lei la mine. Inainte conversia era mai buna, dar de cand au aparut si serviciile de achitare electronica prin SMS a rovinietei a scazut mult.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)