Bine imi cer scuze, nu am observat.
Bine imi cer scuze, nu am observat.
Ce nise ati mai descoperit si sunteti dispusi sa le impartasiti cu comunitatea?
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Eu cred ca deja nu mai exista nise (nu micro-nise) monetizabile care sa nu fie cat de cat acoperite.
Sigur ca exista exemple in care siteurile prezente in top 20 pot fi caracterizate cu termeni de la decent in jos. Insa trebuie sa ne gandim ca poate nici nu exista o piata (magazine online, prestatori de servicii) suficient de mare pe acea nisa, ca sa merita sa investesti intr-un site informational cu castiguri din AdSense sau afiliere.
Concluzia mea este ca trebuie sa ma orientez catre o nisa pe un domeniu care chiar ma intereseaza cu adevarat, acum, dar si peste 5 ani.
Am eu un magazin de produse naturiste la cheie. Domeniul este Magazin naturist. Imi caut un partner, pentru cine vrea sa incepem o treaba. Sunt din Buc. L-am facut de 1 an si tot nu am gasit energia necesara sa ma apuc de treaba.
@bodypokrul Vezi ca e infectat magazinul tau de produse.
Da, acum am vaz si eu. Se pare ca cei de la Winfactor au facut dezinfectul "manual" pe sarite. E un calut prin index.php dar mi-e lene sa-l puric daca tot nu fac nimic cu el.
Pai si atunci de ce poluezi thread-ul daca iti e lene? Ca nu reusesti e una, ca nu incerci e alta...
ON: Ce parere aveti de nisa roviniete (afiliere, cel mai probabil) ?
Poti sa dai de mine usor, @contact.
[QUOTE=Dragos Nicu;246638]Pai si atunci de ce poluezi thread-ul daca iti e lene? Ca nu reusesti e una, ca nu incerci e alta...
Nu "poluez" thread-ul. Nu am stiut ca domeniul e infected. Nu ma int sa-l dezinfectez manual pt ca e very time consuming air de site nu-mi pasa atat timp cat nu produce capital si este pe un hoster alltogether cu alte site-uri de care nu imi pasa. Daca reusesc sa gasesc un partener serios, prb se va ocupa cineva (eu), sau o persoana mai inzestrata dpdv. al cunostintelor tehnice decat mine de dezinfectarea site-ului.
Referitor la afilierea pe rovigniete, eu personal nu stiu.
Bafta !
Salut,
Eu cred ca o nisa buna (pentru a avea un castig din adsens, publicitate, afiliere, bannere etc) ar
fi o nisa pentru doamne/femei, probabil o idee out of the box, un site de informatii generale:
sarcina, un altfel de horoscop, informatii despre moda, coafura, imbracaminte,etc
Acuma sa adug si argumentele:
- cate dintre colegele voastre de munca stau pe net?
Sau mai bine zis cate dintre colege voastre nu deschid browserul sa mai caute o stire
mai pentru doamne, sau nu deschid facebookul in primele 30 de min cand ajung la munca?
- cate doamne/domnisoare nu cauta rochii/fuste/bluze pe internet?
- care e media de vanzari haine (ma refer barbati/femei) dupa internet?
Eu cred ca un site cu informatii generale pentru doamne (cu content original) ar atrage
multe contracte/afilieri de la magazinele de haine pentru doamne
Inca mic argumnet: cate doamne cauta aceiasi bluza si pe alte siteuri pentru a o gasi mai ieftin
(de exemplu cum fac barbati cand cauta un hdd) - si cate sanse ar avea sa gaseasca exact aceiasi bluza, culoare, marime?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)