Dan, asteptam poate mai e o sansa sa il recuperam.
Bogdan, ce zici.. treci de partea noastra sau de partea cealalta?![]()
Dan, asteptam poate mai e o sansa sa il recuperam.
Bogdan, ce zici.. treci de partea noastra sau de partea cealalta?![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Serios in sensul comic vrei sa spui. Nu vezi cum unii se umfla in pene? Nimeni nu ia masuri ca deh, green man.
Vreo 60 - 70 de ani, depinde cum o vrea Dumnezeu (nu tu, sa nu intelegi iarasi gresit).
Ne-am sincronizat cu gandirea la "disparut". Prefer sa mai raman pe aici, sa moara dusmanii. Speram ca se poate
.
Domnu' Dan, dedicatie cu poza se poate?
Pana una alta, cumpar posturi pe seopedia. Tot ce trebuie sa faceti e sa deschideti topicuri cat mai aberante ca eu sa vin si sa comentez la ele. Ofer cate o dedicatie pentru fiecare!
Daca nu e nimeni interesat, am sa le deschid singur.
@krumel - la cum ii vad eu evolutia, zic ca maxim 15 zile.
Nu-l vezi cum isi da arama pe fata cu unii si cu altii a inceput linguseala?
Am citit prima și ultima pagină (de lene), conculzia mea este că aici poți să faci postări fără număr, fără număr și să primești "reputație".
Mă bucur că am găsit acest topic și văd că persoanele de aici se mai și amuză uneori.
EDiT: Opa, astăzi văd că am o lună de "Expert SEO".
Vezi mai sus ca ai concurenta DUO-expres fara numar.Pana una alta, cumpar posturi pe seopedia. Tot ce trebuie sa faceti e sa deschideti topicuri cat mai aberante ca eu sa vin si sa comentez la ele. Ofer cate o dedicatie pentru fiecare!
Daca nu e nimeni interesat, am sa le deschid singur.
Impulsive, din punctul meu de vedere, in sectiunea "Bar, lobby" posturile nu ar trebui sa fie contorizate si butonul de reputatie sa fie inactiv.
Scopul acestui topic intr-adevar, e acela de a ne mai amuza si relaxa, si de a atrage discret atentia asupra unor probleme, dar asta nu inseamna ca trebuie sa intrecem masura si sa activam doar aici, sau sa mai deschidem si altele pentru ca ne indepartam de scopul si valorile acestei comunitati.
Asa, in rest ce mai spuneti? Pesemne unii au inceput sa isi faca norma de 44 de paharele inainte de vreme![]()
Poftim? Eu stiu ca topic-ul e compus in marte parte din aberatii si de aia iti permiti sa aberezi, dar cand o sa ma vezi pe mine tarandu-ma in fata cuiva, atunci sa scuipi prostii
.
Fara comentariiontopic:
propun sa se interzica prin regulament expresii ca "Dumnezeule" - la credinta mea, imi este greu sa accept incalcarea uneia din primele 3 porunci, adica luarea numelui Domnului in desert..
LE: Cu permisiunea ta, Dane, ma retrag.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)