Bogdan Calin, uneori este bine sa stii cand sa te opresti. Vezi vreo finalitate a acestei discutii inutile? Daca nu, de ce continui?
Bogdan Calin, uneori este bine sa stii cand sa te opresti. Vezi vreo finalitate a acestei discutii inutile? Daca nu, de ce continui?
Rareș, ai dreptate din punctul ăsta de vedere, însă cred că ar trebuii și "Bar, lobby" activat mai mult, cu ceva interesant și amuzant în același timp.
Deși sunt nou pe aici și părerea mea nu contează, nu acum, sunt de acord cu dezactivarea contorizării post-urilor, respectiv a reputației.
In alta ordine de idei, privind un pic la reactiile lui Bogdan, nu pot decat sa ii urez la multi ani pentru astazi . Lasand gluma la o parte, noi ce mai bem?
@Rares - n-ai inteles ca omu a confundat forumul? )))))
Bogdan - La Multi Ani! Forumul CoolGirl e la alta adresa, dar pana il gasesti, mai stai pe la noi.
@Impulsive - eu parca asa stiam, ca posturile de aici nu se contorizeaza. Dar poate gresesc.
Trust, but verify.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Patrushpatru de pahare.. fac eu cinste pe .ro
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Cand o sa fiu si io primu dupa orice cuvant in Google, o sa-mi schimb numele in DotRo
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)