Vreau sa cresc bounce rate la site sa fie site B mai slab si decat al meu.
As avea cateva intrebari la care sper sa gasesc rapsunsuri bune, pe care oricum nu cred ca le implementez, dar e bine sa fiu informat.
1. Cum fac sa cresc bounce rate la site?
2. Site B e bun ca etalon?
3. Ce e aia bounce rate?
4. Platesc server la praguri de nr de vizite, nu e interesul meu sa am mai putine vizite?
5. Daca site B nu e bun ca etalon sa ma raportez la A sau e prea devreme?
6. Daca depasesc A cum notez situl meu, ca nu mai sunt litere?
Multumesc
Retired
Am mai castigat ceva ... si de obicei ce castig eu donez ...asadar
$450,000 US Dollars From Heritage Foundation Home
Dear Sir/Madam,
We want to inform you that your bank draft of
$450,000 US Dollars is with Guaranty Trust Bank Nigeria. You are advice
to contact Mrs. Linda Benson with the below information to guide you on
how the payment will be made to you.
Mrs. Linda Benson
Email: gtbanklindabenson@gmail.com
Contact her right now for your bank draft, from Heritage Foundation Home.
Congratulations!!!!!
Slabut Hakuna, eu pastrez astfel de emailuri de prin 2004, pentru statistica si pentru log-uri de ip-uri de scammeri si pot sa spun ca din 179.000 de emailuri primite, castig undeva in jur de 700 de miliarde de lire zilnic (contrar asteptarilor, lirele sterline si nu dolarii sunt cea mai frecventa moneda).
Bine, pana acum vre-o 4 ani, nigerienii cu un unchi bogat imi trimiteau castiguri modeste. Da' de 4 ani incoace, au umflat castigurile chiar si pana la 1 miliard de dolari per mail. Sunt mandria apropiatilor care ma felicita zilnic si se bucura ca au un amic cautat de atatia bani si abea asteapta sa-i impart cu ei.
Spre deosebire de Hakuna, eu NU ii impart cu nimeni. Toti banii sunt doar ai mei, ai mei, ai mei. Bani, multi bani, bani, bani, bani.. doar ai mei.
PS. Cu aceasta ocazie as dori sa le multumesc sponsorilor mei care au contribuit la cei 1,5 giga de castiguri pe care i-am adunat de-a lungul timpului si aici enumar cativa din cei mai importanti: Nigeria si mai toate tarile din Africa; toti nepotii de bogatasi din Africa, Asia, Anglia, Australia, etc; toate loteriile din Africa, Anglia, Mexic, Spania, etc; toate fundatiile si organizatiile umanitare din Africa, Anglia, Asia, etc; toate bancile, bursele si fondurile de investitii posibile; Microsoft, Apple, IBM, Oracle, Nokia, Samsung, Vodafone, Orange si nu in ultimul rand lui Google si in special Google Translate. God bless them!
Si nu in ultimul rand ar trebui sa ne gandim cu totii la cei care nu ne uita niciodata atunci cand scriu si trimit aceste mesaje castigatoare si sa le multumim printr-un mare: Mai dati-va-n dragostea noastra!
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Haos te bucuri degeaba, de ani buni folosesti pixuri cu camera spion de la mine, toate activitatile tale sunt compromise, banii tai sunt ca si luati...
Ca sa dovedesc las mai jos o imagine cu Haos pandind oferte gratuite pe seopedia la 3 noaptea:
![]()
Ultima modificare făcută de Eradu; 12th July 2013 la 22:31.
x,xxx - xx,xxx depinde de lungime.Pai si de ce spui ca "gratis", de obicei cat costa?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)