Am spus eu pe undeva ca ar fi vorba despre tine? Aaaaa, got it, si tu esti neserios(apropos, asta chiar nu e caterinca)
Am spus eu pe undeva ca ar fi vorba despre tine? Aaaaa, got it, si tu esti neserios(apropos, asta chiar nu e caterinca)
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Am inteles ca s-a propus excluderea mea din PPDS (Partidul Poporului Dan Seopedist-ul). Ii rog pe cei care nu sunt de acord cu plecarea mea din partid sa-mi trimita pe PM numarul de cont unde sa pot vira cotizatia. Multumesc!
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Ma da nu pot sa ma cert si eu cu Broski ca apari tu offtopic sa ne strici cearta?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Scuzele mele domnilor, continuati!
PS Trimite acum datele contului si pentru deranjul de mai devreme vei primi un bonus de 30%
continua Roby .
Bag de seama ca vrei sa ajungi star pe topicul asta. Sa il rog pe Nichita sa iti dea si un ban vreo luna, asa ca o incoronare neoficiala a ta drept rege al acestui topic?
Neeah. pana la urma e vorba de un amarat de link. Ce daca l-ai scos fara sa ma anunti, ba chiar ai incercat sa ma minti ca pe aia mici ca mi-ai comunicat pe messenger?Ce daca linkul reciproc care a fost pus in contrapartida este la locul lui? Toate acestea sunt mici copilarii. Te-ai facut singur de ca*at, nu e nevoie sa te mai faultez si eu
![]()
Deci nu vrei bani? Vrei link-uri, am inteles acum. Trimite site-urile pe PM si iti pun link-uri in semnatura pe forumurile pRon unde activez.Bag de seama ca vrei sa ajungi star pe topicul asta. Sa il rog pe Nichita sa iti dea si un ban vreo luna, asa ca o incoronare neoficiala a ta drept rege al acestui topic?
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 5 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 5 vizitatori)