1. Acel site care vinde un produs pentru vindecarea cancerului nu este al meu...N-ati avut nici macar curiozitatea sa verificati. Sa mai zic inca odata ca sunteti prosti, bine, nu va mai zic.
2. Superbus "TRATEAZA EJACULAREA PRECOCE IN MOD NATURAL ! - FARA TRATAMENTE COSTISITOARE, FARA MEDICAMENTE !" este un extras din sales letter-ul tau. Metoda ta de a vinde un produs este identica cu ea mea, de ce tu esti esti vanzatorul bun si eu sunt ala rau? Explica-o pe asta.
3. eRadu, tie ti-am trimis un PM (nu am vrut sa mai intervin in acest thread) in care te-am rugat sa-ti ceri scuze fata de mine ca m-ai acuzat ca vand ceva ceea ce nu vand. Esti prea mandru de tine, n-ai facut-o. Inca astept.
4. Mai era un agarici mai sus care tot o dadea ca el isi perde timpul cu mine, ca el este un mare maestru si ca eu nu merit atentia lui. Bai, agariciule, cine ti-a cerut parerea?
5. Lovelife, nici produsele tale de la Cali.ro nu sunt 100% naturale, este imposibil. Un produs 100% natural e ala care-l culegi tu si-l prepari tu. Vorbesti si tu tot ca superbus...Nu vezi barna din ochiul tau dar vorbesti de paiul din ochiul meu.
Gata, e ultima oara cand mai raspund, stiam ca se ajunge la asta.