http://www.trafic.ro/jobs/dezvoltare.php
ce parere aveti ? eu cred ca s-a dat alarma la netbridge
http://www.trafic.ro/jobs/dezvoltare.php
ce parere aveti ? eu cred ca s-a dat alarma la netbridge
Pai e de bine...ce e rau in asta?
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
did i say something evil ?
sunt curios daca vor mai cere exclusivitate 100%, cum au facut-o pana de curand.
DA. A da alarma imi sugereaza ca acolo se intampla un dezastru. Pana si cuvantul RESUSCITARE imi zice ca la NetBridge biz-ul e mort. Asta nu e evil?
Exclusivitate 100% este un pleonasm. Ori spui exclusivitate ori cedarea spatiului in proportie de 100%.
Back on topic.
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
1) Am vrut sa atrac atentia asupra topicului, nici gand de rautate.
2) ai dreptate, am gresit eu cand m-am exprimat. ideea e ca boom nu accepta niciun fel de reclama in afara de reclamele furnizate de ei.
Vor accepta. Se schimba vremurile. Pana acum au existat pe o piata-oligopol si au putut face ce vor. Acum i-au zgaltait diversele "dezertari", au intrat mai multi concurenti pe piata, prin Neogen si - in curand - Google AdSense, o gramada de publisheri au / vor avea libertatea de a-si vinde la kil spatiul de reclama, asa ca ar fi bine pentru businessul lor sa o lase mai moale cu fitzele. Pe o piata normala, cu mai multi concurenti, trebuie sa pot vinde fiecare colt din site-ul meu cum si cui vreau - la fotbal nu se vinde pana si turul pantalonilor?!
Lucian
Din cate stiu eu exclusivitatea era numai pe spatiul top.
Nu ca sunt eu avocatul Boom, dar exclusivitatea era o clauza contractuala. Iar contractul era "intre parti". Si orice contact de negociaza.
Si se semneaza ca sa vrei tu sa o faci nu ca ti-ar fi pus cineva pistolul la ceafa...
Este normal ca eu sa cer clauze in contractul meu si acele clauze sa ma avantajeze. Daca celalalt semneaza.... vorbim afaceri acum.. nu?
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)