Pagina 238 din 577 PrimulPrimul ... 138188228236237238239240248288338 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.371 la 2.380 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de D.Mihai Vezi Post
    Postez o problema legata de modul in care unele magazine din Ro "inteleg" afilierea, cu speranta ca poate se va remedia acest lucru.
    Toti de aici stiu ce inseamna volumul de munca pentru un afiliat, scopul fiind o colaborare magazin-afiliat cat mai profitabila pentru amandoua parti. Magazinele cer corectitudine din partea afiliatilor si mi se pare firesc sa ofere acelasi lucru.
    Observ magazine cu butoane foarte vizibile pentru comenzi telefonice, gen "Comanda rapid", "Livrare gratuita" etc, afisate pe toate paginile produselor. (Nu am nimic impotriva unor forme de contact telefonic pentru suport, sugestii)
    Atata timp cat aceste butoane nu sunt ascunse pentru traficul generat prin link-urile de afiliere, mi se pare un mod ieftin de a mai obtine vanzari neplatite, pe langa alte metode folosite. Nu se poate seta cookie si presupun ca aceste comenzi telefonice nu sunt contorizate nici de afiliat, nici de platforma(2Parale, PiataDigitala).
    Nu imi dau seama care este ponderea acestor comenzi, dar deoarece consider ca este o practica incorecta, am decis sa nu mai promovez acele magazine si sa trimit email-uri pentru a cere ascunderea acestor butoane.
    Au mai fost afiliati care au incercat astfel de demersuri, eventual au avut si rezultat?
    E greu de crezut ca vor fi advertiseri care sa ascunda numerele de telefon. DE obicei cine suna sa intrebe ceva despre un produs face si comanda online la insistenta agentului de vanzari care e instuit in asa fel nu neaparat pentru a nu oferi afiliatilor un comision ci pentru a nu pierde clientul. Din ce stiu in 2parale doar lenjerie.ro ascunde nr-le de telefon vizitatorilor ce vin prin link-urile afiliatilor, poate au mai aparut si altii intre timp desi nu cred.
    Ah, ponderea numarului celor care comanda telefonic depinde foarte mult de nisa si catre ce tip de persoane se adreseaza. De ex. magazinul meu online e nisat pe calculatoare sh, iar majoritatea care comanda sunt din mediul rural si in consecinta suna pentru a comanda ca sa fie siguri ca "totul e in regula". Un procent ar fi de 75% din numarul total al comenzilor, deci destul de mult insa ma indoiesc ca pe nisa IT de produse noi, laptopuri, calculatoare noi procentul sa depaseasca 30%. De restul niselor nu sunt in masura sa dau cifre, poate e altcineva care doreste sa impartaseasca.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Mai sunt magazine care ascund numerele de telefon pentru link-uri din afiliere.
    E normal sa existe numere de telefon sau alte metode de contact, pentru informatii, eu ma refer la modul in care sunt prezentate.
    Cand un magazin afiseaza un numar de telefon pe jumatate din header cu textul "Comanda rapid" sau "Comanda direct" e clar ca nu se urmareste ajutorul clientului, ci obtinerea de vanzari directe.
    Iar un procent mediu de 30% pentru traficul din Ro este mare, adaugate cu alte metode de a evita plata comisioanelor inseamna pierderi importante pentru afiliati.
    Nu stiu cum se poate dar majoritatea magazinelor in engleza au numere de telefon in pagina de contact sau afisate discret in footer-ul paginii, in nici un caz evidentiate in header cu diferite culori sau font mare.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Mihai, zi ne si noua, te rog, trei magazine care ascund nr de tel ptr clickurile din afiliere.

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Mihai, ti-ai pus intrebarea: Cate din magazinele online aflate in 2p stiu "cu ce se mananca marketing-ul afiliat"?

Iti zic eu, ca maxim 30% stiu, restul de 70% s-au inscris in 2p doar pt a genera vanzari. Iar legat de ceea ce spui tu cu numar de telefon in header, pt a obtine vanzari directe, sunt doar niste prostii!

Documenteaza-te mai intai. Magazinul lui Crist, este singurul care nu afiseaza numarul de telefon vizitatorilor care vin din link de afiliat 2p.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Mihai, inca ceva, magazinele de afara au afisate discret nr de telefon ptr ca in majoritatea cazurilor comenzile se achita online. putine accepta plata la livrare. iar costurile de a suporta un call center in care majoritatea apelurilor sunt degeaba sau retarde, sunt maricele.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Asta ca pun numarul pentru clientii care au nelamuriri e vrajeala. Daca vreau informatii despre un produs, merg pe pagina de contact si caut numarul, nu e nevoie sa mi-l vari sub butonul de comanda la modul:

andyradutza este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    29th March 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Posturi
    146
    Putere Rep
    39

Implicit

Mai exista cel putin un magazin care ascunde numarul de telefon, acum ceva timp am vazut un mesaj in sistemul 2parale in care FashionFun se lauda ca:
    1. Am scos nr de telefon de sus din bara.
    2. Am scos modulul de comanda instant.
    3. Re-design la pagina de produs pentru o mai buna rata de conversie speram noi.

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de andyradutza Vezi Post
    Mai exista cel putin un magazin care ascunde numarul de telefon, acum ceva timp am vazut un mesaj in sistemul 2parale in care FashionFun se lauda ca:
    Ala nu e ascuns, e scos definitiv din site, ramas doar in sectiunea contact, dar cu posibilitatea de a putea comanda si prin telefon!

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    965
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de andyradutza Vezi Post
    Intr-adevar l-au scos din header dupa ce si eu le-am recomandat asta de vreo cateva ori, insa au adaugat altceva la fel de simpatic

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Calin B: eu nu spun prostii, vorbesc despre logica si corectitudine. Nu stiu de unde tragi tu concluziile!
    Nu mi se pare corect ca 30% din munca unui afiliat sa se piarda, iar numerele de telefon din header despre care vorbesc sunt clar pentru a genera comenzi.
    Cand scrii "Comanda rapid" in header, vizibil peste masura nu o faci pentru a oferi informatii sau "call center" ci pentru a genera comenzi.
    Consider ca ar trebui sa fie ascunse pentru link-urile din afiliere, iar cei interesati pot gasi usor informatia la contact.
    Mai sunt campanii care ofera acest lucru, ex avizareenergetica si ar trebui sa apara cat mai multe pe viitor.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •