Pai daca au facut-o deja. Pana in 15 august nu ti se anulau cookie-uri, ci (nu ti se aratau) comenzi. De aceea cei care nu faceau comenzi de proba si se uitau doar la cookie nu-si dadeau seama de ce le nu le apar comenzi care stiau ca erau facute de prieteni la recomandarea lor.
Trebuie sa va uitati la cookie-urile plasate de domeniul emag.ro, nu de profitshare.ro
http://i.imgur.com/M6ffqOo.jpg
Ei au libertatea, in continuare, de a-ti arata ce comenzi vor.
De aceea e mai bine sa promovezi prin retele de afiliere si nu prin programe proprii ale magazinelor.
Respectivul domeniu poarta doar un rol de tracking iar emag_click_id si emagi_click_id sunt si ele elemente de tracking.
In concluzie, nu se suprascrie nici un cookie al afiliatului.
Pentru orice nelamuriri, ma puteti contacta pe email.
Poti sa imi dai pe PM sau email nr. ticket? Multumesc.
Claudiu! Am pus acestă întrebare și prin sistemul de suport Profitshare și am primit doar un răspuns politicos dar deviant. Ce rost are acel "păstrează-mă logat" în cazul login, dacă trebuie să fac login ori de câte ori vreau să intru în contul meu?
Aceeasi problema si aici![]()
Mi-am facut putin timp azi si am citit cea mai mare parte din acest subiect dar nicaieri nu am gasit vreo discutie despre noile formulare in special cel numit " Declaratie_Fiscala " .
Am ramas uimit sa constat ca Emag prin acest serviciu " ProfitShare 2.0 " a devenit un " recuperator " pentru Casa de Sanatate.
Ok eu si emag facem un contract, imi scad ei taxele din bani pe care ii castig cu ei, dar ce treaba au ei sa ma traga la socoteala pentru taxele pe care ar trebui sa le platesc pentru veniturile realizate de mine din alte activitati care nu au legatura cu ei?
Poate nu am inteles eu corect treaba asa ca va rog sa ma lamuriti.
Probabil este vorba de CAS care se plateste la o singura sursa.
Daca il platesti in alta parte trebuie sa semnezi o declaratie pe propria raspundere si nu iti mai retin si ei.
Eu lucrez in domeniul apicol, iar aici lucrurile nu sunt prea bine reglementate asa ca nu vreau sa semnez declaratii care ma pun in incurcatura, am prieteni care au servici stabil si pe langa asta se ocupa cu apicultura au PFA-uri etc.
Din ce am auzit in mod normal platesc CAS pentru veniturile obtinute din ocupatia principala si ar trebui sa plateasca si pentru veniturile din apicultura din moment ce au PFA-uri.
oftopic:
In apicultura si inainte dar si acum continua sa fie o situatie ciudata fiindca apicultorii sunt si prestatori de servicii de polenizare pentru care nu obtin nici un venit, ca sa compenseze acest lucru statul Roman in trecut dar si in prezent a scutit apicultorii de taxe.
( in trecutul comunist cum si-a luat mana statul de pe apicultori ( sau iau taxat in vreun fel ) acestia s-au lasat de meserie si s-au apucat de altele, productiile agricole au scazut etc asa ca statul a inceput sa acorde o atentie speciala apiculturii )
In statele din vest lucrurile sunt reglementate apicultorii platesc impozite insa pe langa veniturile obtinute din miere si produse apicole obtinute pe culturile fermierilor, in plus fac cu acestia si niste contracte de polenizare si primesc in plus intre 30 si 40 de dolari/euro pe familia de albine pe luna sau cat se polenizeaza respectiva cultura.
Ultima modificare făcută de IulianC; 30th August 2013 la 17:18.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)