Pagina 234 din 414 PrimulPrimul ... 134184224232233234235236244284334 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.331 la 2.340 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

floryn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    106
    Putere Rep
    26

Implicit

Pe 2013 la mine situatia sta in felul urmator :
    comenzi dupa ziua 10: ~ 16% din total
    valoare comenzi dupa ziua 10 = ~10% din total
    Rata de conversie :1.06%

Procentele pentru comenzi dupa ziua 10 si valoarea lor sunt aproximativ similare cu 2012 (diferente < 0.5%)
    Rata de conversie in schimb e mult mai mica in 2013 fata de 2012 cand era de 1.8%

Astept sa vad ce se intampla in urmatoarea perioada. Este posibil ca lucrurile sa se indrepte pe un fagas mai ok. Sunt curios daca prin aceasta schimbare de a nu mai concura cu afiliatii ( ppc + email marketing) imi va aduce un plus mai mare de 10%. Sper ca, Claudiu sa nu fi avut dreptate cand zicea ca nu pierdem multe comisioane prin newsletterele zilnice trimise de emag. Altfel tot noi vom avea de suferit
    Legat de majorarea / micsorarea comisioanelor : in functie de ce nisa promovezi poti in continuare sa faci mai multi bani de la Emag sau poti la fel de bine sa promovezi pe altcineva (in cazul telefoanelor mobile) .
    Stiu ca cei pe nisa telefoane mobile nu or sa o duca prea bine si ca mutarea la alt advertiser presupune o munca de volum cand ai un site maricel, dar daca nu va lasati batuti si testati in continuare cred ca se poate .

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    In concluzie "marirea" comisioanelor nu e nimic in avantajul afiliatilor, in conditiile in care nu promova nimeni emag pentru detergenti, scutece sau becuri.
    Si aici este o mare minciuna, inainte la scutece si produse pentru copii era comision 6% acum ei anuntat ca l-au marit de la 3% la 5% cand in realitate au scazut comisionul. Parca sunt elevii lui Ponta falsifca si cosmetizeaza adevarul si cand te impoziteaza mai mult iti scot ochii cu o scadere iluzorie la pretul painii, doar ca emag iti ia mai multi bani si spun ca ei te ajuta sa castigi mai bine
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

@floryn, rata de conversie a scazut la toti cu 40 - 60%, tocmai d-asta spuneam in posturile anterioare ca mutarea in alta retea nu te mai afecteaza, eventual poti castiga mai multi bani.

irealx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    30

1 out of 1 members found this post helpful.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

Parerea mea e ca va lamentati un pic degeaba.
    Chiar daca relatiile mele cu Emag nu au fost prea cordiale pe vremea cand ii promovam consider ca acum se tinde usor usor catre normalitate.
    Perioada de recurenta de 10 zile este ok deocamdata. Din punctul meu de vedere e inca foarte mare dar relativ ok. Cel mai corect ar fi undeva la 3 zile ceea ce se poate traduce cu o promovare buna ca aproximativ 38% din vizitatorii trimisi vor intreprinde o actiune in acest interval de 72 de ore.
    Comisionul diferentiat este de asemenea super ok.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 2nd August 2013 la 12:46.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit

@irealx - mersi de promovare.
    Remarc cu stupoare ca unii afiliati care si-au spus parerea prin mediul online sustin ca ceea ce a facut acum eMAG e de bine. Acum, ori nu au citit articolul celor de la Profitshare si grila de comisioane cu atentie, ori e altceva la mijloc.
    Scriu din nou aici:
    Comisionul la telefoanele mobile scade la 1%! - aceasta categorie era una dintre cele mai profitabile de pana acum. Personal am mizat pe asa ceva si acum am fost lovit din plin.
    De Black Friday si in perioada altor campanii de reduceri se vor utiliza cookie-uri speciale (sa zicem ca e oarecum ok, desi se bate cap in cap cu reducerea perioadei de recurenta la 10 zile), dar se vor acorda comisioane dupa o alta grila (deci mai mult ca sigur ca vor fi mult mai mici sau poate la unele produse nu vor fi deloc, adica la telefoane mobile nu cred ca o sa recurga sa ofere 0,5% ci vor spune ca nu se acorda comision si aia e).
    Am o nelamurire totusi: daca eu promovez intens produse si deoadata i se nazare lui eMAG sa faca o campanie de reduceri, eu mai primesc comisioanele normale pentru produsele care nu sunt la reduceri?
    O alta nelamurire ar fi legata si de faptul daca se acorda 100% sigur comisioane pentru toate produsele de Black Friday (chiar daca in anumite conditii)? Nu au spus nimic sigur ci au lasat-o in coada de peste. Eu vreau sa stiu sigur ca nu pot sa ma apuc de un proiect cand are de gand eMAG sa anunte conditiile pentru Black Friday. E simplu: DA sau NU!

@RoManiac - ma scuzi, dar e usor sa vorbesti de pe margine. Sunt sigur ca nu aveai aceeasi pozitie daca mai erai afiliatul eMAG. Stii prea bine ca e asa.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Si aici este o mare minciuna, inainte la scutece si produse pentru copii era comision 6% acum ei anuntat ca l-au marit de la 3% la 5%
    La scutece comisionul era de 3%, nu se schimba nici de la 15 august.

dotcom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    27

Implicit

Poti sa spui ce vrei. La Pampers comisionul e de 6%. Nu ma mai obosesc sa pun print screen.

Vaisamar.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

Confirm. Scutecele Pampers au avut comision de 6%, poate era o greseala a eMAG-ului dar sunt sigur pentru ca am luat comision pe asa ceva.

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de floryn Vezi Post
    Pe 2013 la mine situatia sta in felul urmator :
    comenzi dupa ziua 10: ~ 16% din total
    valoare comenzi dupa ziua 10 = ~10% din total
    Rata de conversie :1.06%

Procentele pentru comenzi dupa ziua 10 si valoarea lor sunt aproximativ similare cu 2012 (diferente < 0.5%)
    Rata de conversie in schimb e mult mai mica in 2013 fata de 2012 cand era de 1.8%

Astept sa vad ce se intampla in urmatoarea perioada. Este posibil ca lucrurile sa se indrepte pe un fagas mai ok. Sunt curios daca prin aceasta schimbare de a nu mai concura cu afiliatii ( ppc + email marketing) imi va aduce un plus mai mare de 10%. Sper ca, Claudiu sa nu fi avut dreptate cand zicea ca nu pierdem multe comisioane prin newsletterele zilnice trimise de emag. Altfel tot noi vom avea de suferit
    Legat de majorarea / micsorarea comisioanelor : in functie de ce nisa promovezi poti in continuare sa faci mai multi bani de la Emag sau poti la fel de bine sa promovezi pe altcineva (in cazul telefoanelor mobile) .
    Mersi de feedback. In principiu nu ar trebui sa sufere nimeni, cu mici exceptii cresc semnificativ comisioanele.
    Pentru telefoane o solutie ar fi Flanco, au o gama destul de variata si oferte tot mai bune. Se comisioneaza inclusiv rezervarile din magazin, asadar e foarte valabil pentru afiliere.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19