Inafara de mine mai e cineva caruia sa nu-i fi aparut butonul minune pentru transfer catre ProfitShare 2.0?
Inafara de mine mai e cineva caruia sa nu-i fi aparut butonul minune pentru transfer catre ProfitShare 2.0?
nici la mine nu a aparut butonul ... desi am primit "scrisoarea" aia prin posta in care scria ca se inchide vechea platforma.
Nu stiu in ce ordine apare la fiecare butonul ala, si nici nu ma intereseaza, dar orice anunt mai aud de la eMAG va fi exact ca si cum as auzi un politician ca promite ceva ... E FIX LA FEL ... Adica daca mi se va spune ca "intr-o saptamana se va lansa X" eu am voi astepta ca in minim juma de an sa se intample asta.
Eu astept din februarie sa lanseze reteaua asta ! (daca bine imi aduc aminte)
Ultima modificare făcută de adstart; 24th June 2013 la 10:41.
Sa mai zicem ca cei de la eMAG nu tin cont si de parerile afiliatilor, am zis acum 2 zile ca asistentul nu mai exista astazi a revenit.
Eu sunt curios daca sterge automat cookie-ul afiliat in momentul cand deschizi fereastra de chat. A testat cineva?
In momentul in care deschide fereastra de chat nu cred ca sterge insa asistentul poate da comanda in locul cumparatorului si atunci link-ul de afiliat dispare![]()
Cred ca o sa fac zilele astea o "comanda" test prin asistent sa vad exact cum se comporta.
Woow! O veste buna pentru afiliatii care promoveaza Flanco: Rezerva si ridica produsul din magazin aduce comisioane...
Vorbesc din experienta personala!
Asta e un lucru bun, poate se inspira si cei de la Altex![]()
Momentan este/sunt 7 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 7 vizitatori)