Ce metode mai folositi,folosit sau doriti sa folositi pentru fidelizarea ,pastrarea,revenirea clinetilor pe site.
Eu momentan folosesc clasicul newslettar,facebook si ceva oferte zilnice pe sitesi binenteles seo.
Astept pareri ideii etc..
Ce metode mai folositi,folosit sau doriti sa folositi pentru fidelizarea ,pastrarea,revenirea clinetilor pe site.
Eu momentan folosesc clasicul newslettar,facebook si ceva oferte zilnice pe sitesi binenteles seo.
Astept pareri ideii etc..
scriu gramatical prost :D:D:D:D
remarketing
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Degeaba daca nu sunt idei.....poti sa faci 5 remarketinguri.
Prin a oferi ceva gratuit.
D.p.m.d.v, ce-l mai important lucru este informatia de pe site. Degeaba, ii atragi prin diferite metode, daca odata ajunsi pe site nu gasesc ceva pentru care sa ramana si cel mai important: sa revina.
Daca ai informatia, nu cred ca va fi o problema fidelizarea lor...
Cu stima,
Vinturis Gheorghe.
[ex user George92]
Pai si daca informatia consta in produse (ca despre asta e vb magazin online) si ai pretu cu 10 lei mare mare,degeaba e informatia buna daca pretu nu corespunde(exclus bradurile cu buget mare,emag.ro elefant.ro fashionday etc..).Eu incerc sa aflu ideii noi deoarece sunt de 6 ani in comertul online din Romania si nu e chiar asa simplu cu informatie si sa oferi ceva gratis...ca se invata cu ceva gratis si daca nu ai pac iese...Lucrurile sunt mult mai complicate si se fac destul intalniri pe baza acestui subiect.Se vede ca e un subiect destul de greu si rar atins.Degeaba faci seo si ai trafic daca nu ai rata de conversie buna..Decat mult si prost mai bine putin si bun..
Daca oferi servicii/produse de calitate la preturi acceptabile cu siguranta vor reveni pentru ca au prins incredere. Daca te uiti sa le iei si pielea sau sa le tragi teapa normal ca ii vei pierde.
@scoopo daca tot ai adus in discutie brandurile, consider ca tocmai prin ce am spus in prima fraza ajungi in topul preferintelor. Nu ne putem compara cu emag dar daca ti-ar oferi servicii si produse proaste ai m-ai reveni? Sa nu uitam totusi ca romanii sunt cam reticenti cand vine vorba de cumparaturi online si asta ii face sa revina la magazinul unde totul a fost ok (plata, livrare, suport clienti) sau dimpotriva sa evite astfel de cumparaturi dupa experiente neplacute.
Pai ti-ai raspuns singur : devina un Brand. Asa trebuie gandita o afacere sanatoasa. Cu sanse de crestere, cu metode de a atrage fonduri etc. Daca ai site-ul cartiieftine.ro nu o sa fii decat un site de nisa.
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Eu am dat la randul meu un raspuns.Dar hai sa revenim la subiectul postului,ce alte metode de promovare mai sunt ,cum sa fidelizam ex.puncte de loialitate,voucher lunar,oferte personalizate,chat pe site inca nu am folosit serviciu asta,poate a folosit altcineva si vine cu o indrumare..etc
Si sa stii ca nu toate Bradurile vand,exista si braduri in insolventa si care inchid magazine lunar etc..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)