12th September 2013, 18:00
1 out of 1 members found this post helpful.
Abandoned cart recovery - pentru a castiga mai multi clienti. Eu am incercat cu mai multe magazine si da rezultate destul de bune, evident depinde foarte mult de audienta si de cat de mult timp este investit in analiza rezultatelor.
Sper sa nu supar pe nimeni ca fac reclama dar eu cred ca merita incercat si e chiar foarte legat de subiectul in discutie: www . singleton . ro (daca doriti detalii, imi puteti trimite si un pm)
-Valentin
12th September 2013, 21:40
1 out of 1 members found this post helpful.
Am observat azi intr-o plimbare pana in Mall, ca la H&M s-a inventat o metoda de a atrage clienti zic eu draguta, ei iti ofera niste carduri(ca oricare card de banca), cu inscripitia lor cadou, tu depui bani pe el si banii de pe el pot fi folositi pentru achizitia de articole vestimentare din oricare din magazinele H&M din tara, domnisoara de la casierie mi l-a sugerat in ideea in care am fost sa cumpar un cadou de acolo, iar cardurile alea cam cu acest scop sunt facute, prea multe detalii nu stiu dar daca ajungi intr-un magazin de-al lor cu siguranta poti primi metoda detaliata de functionare, daca esti interesat. Poate ai putea implementa si tu ceva asemanator in mediul online sau macar sa te inspire ideea.