Cu ce monetizam reclamele pentru telefoane mobile? TOP retele CPC pentru smartphones
Buna ziua stimati colegi,
Lansez acest thread, deoarece consider ca in acest moment este cazul sa discutam si despre publicitatea pe telefoanele mobile, mai ales pe smartphones. As vrea sa va propun realizarea unui clasament pe baza experientelor voastre (noastre) in ceea ce priveste cele mai bune retele de monetizare (de tipul CPC si nu numai) pentru telefoanele mobile, atat pentru .ro, cat si pentru .com.
Voi incepe eu acest clasament cu singura retea pe care am folosit-o si testat-o pana acum. Este vorba de Google AdSense pentru telefoane mobile: CPC-ul este intre 0,04 - 0,09 EUR pentru un website .ro. Site-ul este optimizat pentru telefoane mobile, astfel ca reclamele sunt relevante. CTR-ul este undeva sub 1% in acest moment, insa fluctueaza intre 0,8% - 1,3%.
Ce alte retele performante de monetizare CPC folositi in acest moment si care ar fi topul acestora?
Sper ca acest thread sa fie util tuturor celor care sunt interesati as afle mai multe informatii bune legate de retele de publicitate CPC pentru telefoane mobile, bineinteles pentru a imbunatati si a dezvolta acest mediu care se dezvolta din ce in ce mai mult la nivel international, dar si in Romania si pentru a avea venituri cat mai bune din mobile.
O zi cat mai frumoasa in continuare!
Cu deosebit respect,
Andrei
P.S.: Daca nu e potrivita categoria, cred ca se poate muta aici: http://forum.seopedia.ro/metode-de-p...naliza-trafic/
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)