Pagina 2 din 8 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 75

Subiect: Cum am reusit sa cresc veniturile din Adsense

adizbang_tv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    177
    Putere Rep
    34

Implicit

DA DA DA... posteaza lista... sa-i punem la zid pe zgarciti

Mircea Budean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th January 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    262
    Putere Rep
    36

Implicit

Wow...
    Nu stiu daca este tocmai OK sa public o lista cu cei care "platesc prost". Sunt prea multe variabile la mijloc si este foarte posibil ca sa nu fie aceeasi suma platita de un advertiser pe site-ul meu fata de suma platita pe site-ul altcuiva...

Totusi pot sa va zic cum i-am identificat eu:

Sunt de acord ca sunt campanii mari care vor plati prost pentru ca asa e sistemul AdWords... pana la urma poti ajunge sa platesti 1 cent pe clic ca advertiser la o campanie mare si de lunga durata. Deci atentie la campaniile mari dar mai ales de lunga durata

In momentul in care ai media la CPC de 1-2 centi e clar ca 99% din anunturile de la tine de pe site doar atat platesc! Dureaza pana ii banezi pe toti, dar in maxim 2-3 zile ii rezolvi pe toti pana la urma.
    Personal as vrea sa-i baneze toata lumea ca sa plateasca daca vor reclama! Asa o sa creasca veniturile la toti publisherii...

Le-am mai tras un sut in dos la cativa care nu au nici o legatura cu continutul site-ului meu. Asta o sa duca la cresterea CTR-ului daca in schimbul lor o sa intre anunturi pe domeniul site-ului tau....

Pe scurt am banat tot felul de campanii de lunga durata cu penisul lung, dezintoxicare, retele sociale, site-uri despre munca, protectia muncii si cv-uri, jocuri pe net etc...

LE:
    Totusi vreau sa va avertizez ca este posibil ca la unii sa nu functioneze ce am facut eu... de asta nici nu vad rostul unei liste exacte...
    Bafta!
    Ultima modificare făcută de Mircea Budean; 16th November 2008 la 01:28.

cos_raq este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    173
    Putere Rep
    36

Implicit

Sau mai e o metoda. Ne uitam pe site-ul tau si banam toate site-urile in afara de cele pe care le-ai lasat tu .
    Crede-ma e un lucru bun sa postezi lista aia, o sa obligam piata sa mareasca pretul pe click, sa se apropie macar de pretul corect.
    Bijuterii Accesibile si un Petshop Online :)

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit

haideti sa va spun o chestie pe care am observat-o eu :

- exista reclame adsense ne-targetate, afiarea facandu-se pe toate site-urile cu continut in limba romana indiferent ca au vreo legatura cu site-ul pe care se afiseaza; aceste reclame sunt reclamele cu preturi de 1 - 2 centi;
    - si avem reclame targetate in care clicentul stie ce vrea, veniturile pe click sunt ceva mai mari, dar nu vor fi afisate pe orice site;

De asemenea e bine de stiut ca de vina nu e doar publisherul roman ca plateste putin ci faptul ca exista foarte multi fomisti care abia daca au cateva zeci de vizitatori pe zi si vor sa faca bani din adsense (un exemplu ar fi blogurile, unde exista o explozie, avem in romania peste 15.000 de bloguri, 90% fiind facute pentru ca s-a auzit ca s-ar putea face bani din adsense);

voidcode este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th October 2007
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    50
    Posturi
    321
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Mircea Budean Vezi Post
    Wow...
    Nu stiu daca este tocmai OK sa public o lista cu cei care "platesc prost". Sunt prea multe variabile la mijloc si este foarte posibil ca sa nu fie aceeasi suma platita de un advertiser pe site-ul meu fata de suma platita pe site-ul altcuiva...

Totusi pot sa va zic cum i-am identificat eu:

Sunt de acord ca sunt campanii mari care vor plati prost pentru ca asa e sistemul AdWords... pana la urma poti ajunge sa platesti 1 cent pe clic ca advertiser la o campanie mare si de lunga durata. Deci atentie la campaniile mari dar mai ales de lunga durata

In momentul in care ai media la CPC de 1-2 centi e clar ca 99% din anunturile de la tine de pe site doar atat platesc! Dureaza pana ii banezi pe toti, dar in maxim 2-3 zile ii rezolvi pe toti pana la urma.
    Personal as vrea sa-i baneze toata lumea ca sa plateasca daca vor reclama! Asa o sa creasca veniturile la toti publisherii...

Le-am mai tras un sut in dos la cativa care nu au nici o legatura cu continutul site-ului meu. Asta o sa duca la cresterea CTR-ului daca in schimbul lor o sa intre anunturi pe domeniul site-ului tau....

Pe scurt am banat tot felul de campanii de lunga durata cu penisul lung, dezintoxicare, retele sociale, site-uri despre munca, protectia muncii si cv-uri, jocuri pe net etc...

LE:
    Totusi vreau sa va avertizez ca este posibil ca la unii sa nu functioneze ce am facut eu... de asta nici nu vad rostul unei liste exacte...
    Bafta!

sa stii ca la tactica asta m`am gandit si eu, sa-mi aloc o sapt ca sa cresc clickurile, spune-ne te rog acuma cat e media la click eventual un print screen noroc
    Aici gasesti cele mai tari Jocuri cu masini si mai poti juca alte Jocuri Gratis

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

puteti incepe cu wall-street
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    39

Implicit

Un PM si la mine cu lista se poate?
    Am filtrat si eu niste reclame care nu aveau ce cauta pe pagina mea, dar lista inca nu e completa...
    Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.

FIBONACCI este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd January 2008
    Posturi
    28
    Putere Rep
    34

Implicit

cum se pot identifica acele reclame care produc efectiv, adica de unde stii ce reclama era afisata in momentul in care s-a facut click-ul ?

Vladucu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    21st April 2007
    Locaţie
    Pascani
    Vârstă
    35
    Posturi
    140
    Putere Rep
    36

Implicit

Trimite si mie un PM cu lista.

Abia astept optiunea asta la analytics pentru adsense http://adsense.blogspot.com/2008/10/...analytics.html

Abia atunci poti sa afli cat plateste fiecare advertiser, de cate ori este afisata reclama pe site, etc

eugen este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Locaţie
    RO
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

Vreau şi eu un PM cu lista dacă nu e nici o problemă.

Citat Postat în original de Lucian00 Vezi Post
    130 clickuri - $2
    Off: Serios? De curiozitate ... în ce domeniu se încadrează situl tău?
    Ultima modificare făcută de eugen; 19th November 2008 la 17:10.

Pagina 2 din 8 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 5 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 5 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Veniturile Adsense in euro
    De Popescu Marian în forumul Adsense
    Răspunsuri: 153
    Ultimul Post: 29th July 2010, 19:14
  2. Răspunsuri: 31
    Ultimul Post: 24th October 2008, 00:57
  3. a reusit cineva pana acuma ?
    De raulll în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 20th October 2008, 13:19
  4. Cineva ma amenintat ca imi va cobora siteu la cuvantu meu cheie si a reusit!!! Cum ?
    De Mezzu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 5th July 2008, 16:17
  5. Sfaturi sa cresc PRul
    De inSecure în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 3rd May 2008, 10:48

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •