Wow...![]()
Nu stiu daca este tocmai OK sa public o lista cu cei care "platesc prost". Sunt prea multe variabile la mijloc si este foarte posibil ca sa nu fie aceeasi suma platita de un advertiser pe site-ul meu fata de suma platita pe site-ul altcuiva...
Totusi pot sa va zic cum i-am identificat eu:
Sunt de acord ca sunt campanii mari care vor plati prost pentru ca asa e sistemul AdWords... pana la urma poti ajunge sa platesti 1 cent pe clic ca advertiser la o campanie mare si de lunga durata. Deci atentie la campaniile mari dar mai ales de lunga durata![]()
In momentul in care ai media la CPC de 1-2 centi e clar ca 99% din anunturile de la tine de pe site doar atat platesc! Dureaza pana ii banezi pe toti, dar in maxim 2-3 zile ii rezolvi pe toti pana la urma.![]()
Personal as vrea sa-i baneze toata lumea ca sa plateasca daca vor reclama! Asa o sa creasca veniturile la toti publisherii...
Le-am mai tras un sut in dos la cativa care nu au nici o legatura cu continutul site-ului meu. Asta o sa duca la cresterea CTR-ului daca in schimbul lor o sa intre anunturi pe domeniul site-ului tau....
Pe scurt am banat tot felul de campanii de lunga durata cu penisul lung, dezintoxicare, retele sociale, site-uri despre munca, protectia muncii si cv-uri, jocuri pe net etc...
LE:
Totusi vreau sa va avertizez ca este posibil ca la unii sa nu functioneze ce am facut eu... de asta nici nu vad rostul unei liste exacte...
Bafta!![]()

Răspunde cu citat