30th April 2012, 19:46
0 out of 1 members found this post helpful.
Da, ma incearca un sentiment de inferioritate. Saracul de mine, chiar sunt invidios pe un site plin de spam si fara pic de informatie utila, care a strans cu chiu cu vai 80 vizitatori pe zi..Si pe domeniul ala pe care strangi 300 vizitatori din 50 siteuri. Chiar am pe ce sa fiu invidios.
Si de siteul ala de desene animate...
1. Cei care intra pe el, gasesc informatia pe care o cauta.
2. Nu are adsense
3. Are de 30 ori mai multi vizitatori decat toate super-siteurile tale adunate la un loc.
5 out of 5 members found this post helpful.

Postat în original de
Yahweh
... ma intreb retoric,cum poti incerca sa faci atata rau ? cata rautate sa ai in tine sa raportezi un site la google adsense ... asa ceva e inimaginabil ,n-as face asa ceva pentru nimic in lume,dar nah , unii avem caracter .. altii ni-l dorim ... sau nu observam lipsa lui.
Unii dintre noi investesc bani in Adwords ca sa le apara reclamele pe siteuri serioase, nu pe toate porcariile. De aia unii raporteaza anumite siteuri ce incalca TOS de la Google. Stai tu linistit, ca nu raporteaza nimeni din invidie sau ca nu poate dormi. Banii tai pe care tu ii castigi din Adwords vin de la cei ce investesc in reclame. Iar Google are tot interesul sa blocheze aparitia reclamelor pe toate panaramele de siteuri, ce nu ofera niciun continut util vizitatorului.
Atata timp ca tu ai bagat in buzunar niste bani ce ti i-a dat Google, si nu Google ti-a bagat tie mana in buzunar sa iti fure, nu ai dreptul sa ii judeci. Si macar daca aveai un site valoros, ca sa ai motiv sa fii nemultumit. Dar tu incalci mai multe reguli si tot tu tipi in gura mare ca esti furat.
Tu daca ai vrea sa investesti o suma de bani in reclama pe un site, tu ai plati sa iti apara reclamele pe un site ca al tau? Eu nu cred.