Salut, voi mai vedeti reclame adsense pe vreun site? Nici in search nu-mi apar si am testat pe mai multe browsere...
Scuze, vad ca in search apar.
Salut, voi mai vedeti reclame adsense pe vreun site? Nici in search nu-mi apar si am testat pe mai multe browsere...
Scuze, vad ca in search apar.
Da, pe site-urile mele functioneaza fara probleme.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Si la mine au disparut
Nu ma refer doar la site-urile mele, ci am intrat si pe altele si cucu, nu le mai vad.
Matei, da-mi PM cu un site unde le vezi.
Si eu am verificat alte siteuri "mari" de exemplu Capital - pe care il citesc in fiecare zi...
Totodata mentionez ca la contul de adsense mi se afiseaza castig pe ziua de azi
Si eu am castig in adsense, mai mic ce-i drept dar am, si vad anunturile adsense...
te-ai speriat putin?
Eu de cateva luni nu mai pot vedea anunturile adsense, dar ele exista pe site si sunt vizibile de restul vizitatorilor si produc venituri.
Am renuntat sa mai caut o explicatie, se intampla cu toate browserele am schimbat si antivirus, degeaba, nu inteleg
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
o avea Google ceva in minte pentru cei care au conturi Adsense, incat sa nu le vedem si sa nu dam din greseala click pe ele![]()
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanțe rutiere.
Ceva de genul se intampla cand dai din greseala(sau nu) clickuri pe reclama ta, sau cel putin de pe acelasi ip.o avea Google ceva in minte pentru cei care au conturi Adsense, incat sa nu le vedem si sa nu dam din greseala click pe ele
Clic n-am dat pe reclame. Am intrat de pe tableta cu Android si se vad reclamele, tableta luandu-si IP de la routerul wireless de la care isi ia si laptopul, deci teoretic au acelasi IP. Ma gandesc sa nu fie de la Windows, dar e chiar ciudata rau de tot faza.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)