Salut, voi mai vedeti reclame adsense pe vreun site? Nici in search nu-mi apar si am testat pe mai multe browsere...
Scuze, vad ca in search apar.
Versiune printabilă
Salut, voi mai vedeti reclame adsense pe vreun site? Nici in search nu-mi apar si am testat pe mai multe browsere...
Scuze, vad ca in search apar.
Da, pe site-urile mele functioneaza fara probleme.
Si la mine au disparut
Nu ma refer doar la site-urile mele, ci am intrat si pe altele si cucu, nu le mai vad.
Matei, da-mi PM cu un site unde le vezi.
Si eu am verificat alte siteuri "mari" de exemplu Capital - pe care il citesc in fiecare zi...
Totodata mentionez ca la contul de adsense mi se afiseaza castig pe ziua de azi
Si eu am castig in adsense, mai mic ce-i drept dar am, si vad anunturile adsense...
te-ai speriat putin :)) ?
Eu de cateva luni nu mai pot vedea anunturile adsense, dar ele exista pe site si sunt vizibile de restul vizitatorilor si produc venituri.
Am renuntat sa mai caut o explicatie, se intampla cu toate browserele am schimbat si antivirus, degeaba, nu inteleg
o avea Google ceva in minte pentru cei care au conturi Adsense, incat sa nu le vedem si sa nu dam din greseala click pe ele :))
Ceva de genul se intampla cand dai din greseala(sau nu) clickuri pe reclama ta, sau cel putin de pe acelasi ip.Citat:
o avea Google ceva in minte pentru cei care au conturi Adsense, incat sa nu le vedem si sa nu dam din greseala click pe ele
Clic n-am dat pe reclame. Am intrat de pe tableta cu Android si se vad reclamele, tableta luandu-si IP de la routerul wireless de la care isi ia si laptopul, deci teoretic au acelasi IP. Ma gandesc sa nu fie de la Windows, dar e chiar ciudata rau de tot faza.