1 out of 1 members found this post helpful.
Nu trebuie neaparat sa te muncesti pe rupte pentru a face bani cu un site,aici e o conceptie gresita,eu am gandit putin mai mult,sau nu, si am realizat un site ,care in opinia mea nu incalca cu absolut nimic tcu adsense ,si sa-mi intareasca afiramatia in decursul a 1 an de cand am contul,nu am avut probleme decat de 2 ori cu cei de la adsense,si care imi genereaza un profit destul de bun fara munca si fara investie,asta inseamna sa fi putin inteligent ( lipsit de modestie ) si sa faci treaba cu capul.
Dar acum ca vin altii si arunca cu noroi in site,si spun ca site-ul e o mizerie,si mai stiu eu ce prostii,nu ma face decat sa cred ca e vorba de invidie ,altfel nu-mi explic aceasta atitudine cu privire la un site care se bazeaza 100% pe continutul youtube si care prea absolut tot de pe youtube,inca odata vin si intreb care e diferenta intre site-ul meu si youtube facand abstractie de design ?!
Nu stiu de ce ar prefera site-ul meu si nu youtube si nici nu ma intereseaza,atata timp cat am vizite si profit. Cateva saptamani daca am noroc ? am site-urile de aproape 1 an
0 out of 1 members found this post helpful.
Am 45 de site-uri si intr-un an (aproape) n-am pierdut decat 2 site-uri,si maine daca mi-ar inchide contul definitiv as fi multumit de ceea ce am facut pana acum.Altii scot 7-8 sute euro/ luna (in lunile cele mai slabe) dupa ani de munca,si munca zilnic,eu montez site-ul in maxim 10 minute cu absolut tot ce trebuie sa intr-o luna deja incepe si face 5-6 euro zi fiecare.Am site-uri cu cate 3-4 sute de mii de clipuri indexate.
0 out of 1 members found this post helpful.
Nu trebuie ca drepturile de autor sa le detin eu ,pentru ca eu nu tin pe hostul meu acele clipuri,drepturi de autor trebuie sa aibe cei de la youtube,nu ma intereseaza daca ei au sa n-au drepturi de autor,dar daca cineva nu vrea ca clipul urcat de ei sa nu fie preluat o pot face foarte simplu.Deci discutia aceasta cu drepturile de autor o consider inchisa.