Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 47

Subiect: Un alt abuz marca adsense,dupa aceasta plata renunt la serviciile acestor comunisti

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Si care e utilitatea acestui site, in al doilea rand? De ce ar intra cineva pe siteul tau plin cu reclame in loc sa intre pe youtube? Astfel de siteuri nu au durata de viata mai mare decat cateva saptamani, daca ai noroc. Asta fara sa te raporteze nimeni. Sunt si impotriva regulamentului general google, deci ai putea fi si penalizat/banat de motorul de cautare...asta in primul rand...iar adsense..incalci cam tot ce se poate incalca.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Yahweh este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nu trebuie neaparat sa te muncesti pe rupte pentru a face bani cu un site,aici e o conceptie gresita,eu am gandit putin mai mult,sau nu, si am realizat un site ,care in opinia mea nu incalca cu absolut nimic tcu adsense ,si sa-mi intareasca afiramatia in decursul a 1 an de cand am contul,nu am avut probleme decat de 2 ori cu cei de la adsense,si care imi genereaza un profit destul de bun fara munca si fara investie,asta inseamna sa fi putin inteligent ( lipsit de modestie ) si sa faci treaba cu capul.

Dar acum ca vin altii si arunca cu noroi in site,si spun ca site-ul e o mizerie,si mai stiu eu ce prostii,nu ma face decat sa cred ca e vorba de invidie ,altfel nu-mi explic aceasta atitudine cu privire la un site care se bazeaza 100% pe continutul youtube si care prea absolut tot de pe youtube,inca odata vin si intreb care e diferenta intre site-ul meu si youtube facand abstractie de design ?!

Nu stiu de ce ar prefera site-ul meu si nu youtube si nici nu ma intereseaza,atata timp cat am vizite si profit. Cateva saptamani daca am noroc ? am site-urile de aproape 1 an

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Yahweh Vezi Post
    Nu trebuie neaparat sa te muncesti pe rupte pentru a face bani cu un site, aici e o conceptie gresita, eu am gandit putin mai mult,sau nu, si am realizat un site ,care in opinia mea nu incalca cu absolut nimic tcu adsense
    In opinia ta. Google vrea sa muncesti pentru vizitatorii aia, nu sa ii furi lui contentul. Degeaba te lamentezi. Ai fost penalizat pe buna dreptate. Ciudat mi se pare faptul ca tu continui sa crezi ca ai dreptate.

Mai fa un site de acelasi si o sa vezi ca e banat si el.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

Implicit

de 1 an de zile am 45 de site-uri absolut identice ,nu 1 sau 2 Si da,am dreptate.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

de 1 an de zile am 45 de site-uri absolut identice ,nu 1 sau 2
    Da-i inainte atunci ! Sa vezi ce frumos o sa fie cand de la cateva sute de euro pe luna o sa ajungi la ZERO. Scaparile astea ale Google nu o sa tina la infinit. Mai nasol o sa fie cand iti vor inchide si contul (eventual cu ceva bani in el).
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Yahweh hai sa o iau altfel. Ce faci tu acum e mica jucarie pe langa ce faceam eu acum vreo cateva luni. Aveam vreo 15 jucarii de siteuri care strangeau in jurul a 30k UV pe zi. La fel, nu aveau continut cine stie ce... Problema e ca la mine nu era atat de evident precum e la tine, iar 'informatia', cata era ea, era cat de cat utila pentru cei care intrau pe site. A mers cat a mers, am ajuns la sume de 4 cifre pe luna din adsense. Dar cand s-a terminat, s-a terminat. Si s-a terminat probabil pentru ca m-a raportat competitia, nu pentru ca s-ar fi prins google. Pentru ca la mine, spre deosebire de tine, aveam si un strop de continut pe ceva pagini, considerat UTIL, zic eu, pentru unii.

Eram constient de lucrul asta din prima zi in care am inceput chestia aia. Dar, pentru un venit suplimentar, a fost ok. Astea sunt mici scheme care se pot folosi, dar astea nu iti dau de mancare toata viata. Merg o zi, o luna, 5 luni, dar nu toata viata.

Iar daca tu ne consideri pe noi, cei care facem bani pe cale legala si muncind, prosti, inseamna ca ai o problema grava. Pe termen lung noi o sa iesim de 50 ori mai castigati decat tine care o sa te chinui in fiecare saptamana sa faci un alt site pentru a-l inlocui pe cel banat.

Care crezi ca e mai tare, cel care face un site si pe parcursul a 2 ani de zile munceste si il aduce la 10k vizitatori pe zi...sau cel care face 50 siteuri cu 200 vizitatori pe zi fiecare, cu 100% SPAM, unde in fiecare saptamana ii pica pe putin 3-4-5 sau ii baneaza tot contul adsense odata...si tot trebuie sa o ia de la capat? Care crezi ca are de muncit mai mult?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Am 45 de site-uri si intr-un an (aproape) n-am pierdut decat 2 site-uri,si maine daca mi-ar inchide contul definitiv as fi multumit de ceea ce am facut pana acum.Altii scot 7-8 sute euro/ luna (in lunile cele mai slabe) dupa ani de munca,si munca zilnic,eu montez site-ul in maxim 10 minute cu absolut tot ce trebuie sa intr-o luna deja incepe si face 5-6 euro zi fiecare.Am site-uri cu cate 3-4 sute de mii de clipuri indexate.

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    46
    Posturi
    582
    Putere Rep
    38

Implicit

Cristi nu stiu ce videoclipuri ai vizualizat tu,dar eu preiau absolut tot de pe youtube in afara de link-urile catre alte siteuri,aici intra descriere,tag, absolut tot,iar daca cineva cauta pe google "highlights real madrid - bayern munchen" iar eu am pe site acel videoclip pare,daca nu ,nu .Pentru ca toate clipurile sunt identice cu cele de pe youtube,asa cum spuneam mai sus eu preiau TOT ! Deci care e diferenta intre site-ul meu si youtube,in afara de design ?
    Pai si nu e deloc ok pentru ca nu ai drepturi de autor pentru filmuletele alea si asta contravine TOS-ului adsense din cate stiu eu. Ce anume nu intelegi ca nu pricep de ce esti revoltat?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nu trebuie ca drepturile de autor sa le detin eu ,pentru ca eu nu tin pe hostul meu acele clipuri,drepturi de autor trebuie sa aibe cei de la youtube,nu ma intereseaza daca ei au sa n-au drepturi de autor,dar daca cineva nu vrea ca clipul urcat de ei sa nu fie preluat o pot face foarte simplu.Deci discutia aceasta cu drepturile de autor o consider inchisa.

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Am 45 de site-uri si intr-un an (aproape) n-am pierdut decat 2 site-uri,si maine daca mi-ar inchide contul definitiv as fi multumit de ceea ce am facut pana acum.Altii scot 7-8 sute euro/ luna (in lunile cele mai slabe) dupa ani de munca,si munca zilnic,eu montez site-ul in maxim 10 minute cu absolut tot ce trebuie sa intr-o luna deja incepe si face 5-6 euro zi fiecare.Am site-uri cu cate 3-4 sute de mii de clipuri indexate.
    Deja ne iei de tampiti. Ne lasi cu prosteala? Ai maxim 100 vizitatori pe fiecare(cele mai bune), pe multe ai 5-10 vizitatori pe zi.. 5 euro pe zi * 45 siteuri = 225. Faci tu 7000 euro pe luna din adsense cum o sa ajung eu presedinte la facebook.

Apropo, vezi ca ti-a picat super-reteaua de 45 siteuri. Vezi cum ti-o rezolvi ca pierzi sute de euro pe minut ce trece.
    Ultima modificare făcută de Cristi G; 1st May 2012 la 15:47.

Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 8th May 2012, 10:36
  2. plata adsense
    De anubis în forumul Adsense
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 15th February 2012, 11:53
  3. Serviciile de optimizare seo, stil de lucru si plata
    De Tom în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 3rd December 2010, 12:52
  4. Plata WU luna aceasta?
    De blueeyesromanesti în forumul Adsense
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 2nd October 2009, 12:17
  5. Ce CPC/CPM agency sa aleg, dupa AdSense?
    De aliens în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th September 2008, 08:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •