0 out of 5 members found this post helpful.
Ok,fie ca voi,am primit raspunsul de la adsense si motivatia principala pentru care mi-au fost dezactivate reclamele pe acel domeniu.
"Bună ziua ,
Vă mulțumim pentru e-mailul trimis.
Va instiintam ca url-ul: Official Videos Mp3 Movie Download Free | downloadfreemp3.clipsarea.com duce utilizatorii in eroare - deoarece utilizatorii nu au posibilitatea de a descărca mp3 pe gratis.
"
Acestea fiind spuse,se pare multora dintre voi,majoritatea,le-au transpirat degeaba degetele pe tastatura,eventual,pentru evitarea altor neplaceri care vor avea consecinta neonorarea domneavoastra permanenta prin prezenta pe forum puteti utiliza/abuza de rapoartele catre adsense pentru inchiderea site-urilor.Precizare,site-urile/subdomeniile au fost mutate ,asa cum fac la fiecare 2 luni pentru evitarea clipurilor "cu drepturi de autor si/sau continut ofensator" care pot duce la banarea permanenta a site-urilor mele in adsense.Va multumesc.
PS: Cand toata lumea imi spune ca sunt beat ... inseamna ca am reusit
0 out of 1 members found this post helpful.
yahweh, nu-ti mai bate capul. Lumea e invidioasa
Era foarte simplu sa gasesti un motiv pt siteul ala. Cum nu avea nimic unic, original, util, putea invoca orice paragraf din guideline. In fine, nu stiu de ce mai postezi aici sau de ce mai stai pe forumul asta cand noi suntem prea mici pentru tine... Tu tre' sa fii seful de la adsense la cat de priceput esti si la cum stii sa faci bani.
P.S. Cred ca ai prins ironia...Dar noi te lasam sa te crezi mare, desi nu ajungi nici la degetul mic de la piciorul stang fata de alti membri de pe forum. Asta ca sa nu crezi ca daca ai postat mesajele alea referitoare la membrii forumului, chiar esti mare. Asta ai tu impresia. Esti de fapt un pokemon care se lauda ca fenteaza sistemul, dar care peste cateva luni o sa se planga pe toate forumurile ca adsense i-a tras teapa.
P.S. Chiar nu stiu de cand siteurile de tip SPAM sunt acceptate in discutii pe seopedia, topicul asta trebuia sters incepand de la primul mesaj.
0 out of 4 members found this post helpful.
Cristi G copile si Vali D, IQ-urile voastre cumulate nu depasesc temperatura camerei in care se afla unul dintre voi.
E o vorba...Nu te pune cu prostul, ca te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta... Nu ma pun sa-ti raspund la provocarile tale pentru ca ma cobor la un nivel prea jos, prefer sa-ti dau raport.