Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 47

Subiect: Un alt abuz marca adsense,dupa aceasta plata renunt la serviciile acestor comunisti

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Pai da videoclipul nu e luat cu embed, vad ca ai propriul tau player in care rulezi videoclipuri de pe youtube. Oricum, nu cred ca de acolo ti se trage, poate de la rotatorul ala de la frapex.ro, poate ai introdus un tag nepotrivit. Mai bine te concentrezi sa aflii de unde ti se trage, ca si daca faci alt site pe viitor cu adnsense-ul pe alt nume, o sa patesti acelasi lucru daca nu gasesti problema.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Inca nu am gasit un subiect de genul, in care cineva sa nu-i tina partea lui google.

tymbark,

Sa-ti spun de cate ori am raportat un site? Sa-ti spun de pe cate calculatoare? Sa-ti spun cata lume am pus sa raporteze acel site? Sa-ti spun de cat timp?

Site-ul incalca aproape toate regulile adsense.
    Ce crezi, ma aude cineva? Ciuciu.

Cristi, phoenixman - voi folositi adsense? sa nu-mi spuneti ca site-urile voastre sunt ok dpdv adsense. Relax, va vine si voua randul
    Vand Advertoriale (pr 5)

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Este clar ca explicatia pentru banare nu este cea corecta, dar ar fi avut alte pretexte pentru a putea bana site-ul daca ar fi sa ne uitam in TOS.

Personal nu am avut probleme cu adsense, de fiecare data cand a existat o incalcare a TOS-ului mi-au trimis mail si mi-au lasat cateva zile sa corectez.

Nu mai e vremea cand cei de la Google taiau in stanga si in dreapta. Atata timp cat esti un publisher corect si oferi continut/vizitatori de calitate nu cred ca ai de ce sa iti faci griji.

Yahweh este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    @Yahweh tu ii faci pe google comunisti nesimtiti, etc si pari sa fii f nemultumit de faptul ca ti-au banat domeniu. Cu riscul de a-mi lua negativ, hai sa vedem daca site-ul tau respecta termenii si conditiile lor:

1) https://support.google.com/adsense/b...+&answer=48182

AdSense publishers are required to adhere to the webmaster quality guidelines:

"Create a useful, information-rich site, and write pages that clearly and accurately describe your content."

Tu nu ai absolut nimic pe pagina in afara de text-ul copiat de pe youtube si "Nume", "Email", "Website", "Comments". Tu ce aduci nou utilizatorilor cu site-ul tau? Nu ai navigare pe site, filtrare dupa ceva.. Practic, site-ul tau nu aduce nimic nou...

Iar pt cei care vor sa vada cam cum arata site-ul tau pana sa-i scoata reclamele:

http://i50.tinypic.com/zivzoh.png

Cred ca ai inteles acum de ce ti-au inchis contul. "Adult content" este doar un motiv pe care l-au gasit ei acum, desi ar putea gasi multe altele..

PS: inainte sa-mi dai negativ, gandeste-te ca raspunsul meu e bine-intentionat... am vrut sa-ti spun parerea mea, faptul ca parerile noastre pot diferi e ceva normal

PS2: stiu ca mai sunt multe astfel de site-uri care doar preiau video de pe youtube si inca nu sunt banate. Cred doar ca-i o chestiune de timp pana le descopera google sau le raporteaza careva.

PS3: nu aduce ca argument faptul ca youtube nu-i penalizat... in primul rand, e situl lor, fac ce vor cu el... si 2, tre sa faci ce zic ei, nu ce fac ei. Ei te penalizeaza pt ca nu le-ai respectat conditiile, faptul ca poate nici ei nu le respecta, e partea a doua, insa n-are cine sa-i penalizeze...
    Ai avea perfecta dreptate daca cei de la google nu mi-ar fi aprobat cererea de a afisa reclame pe site-urile mele,dar ei au aprobat cererea,deci nu poate fi incadrat in ceea ce ai indicat tu.Am astfel de site-uri de aproximativ 1 an ,cat despre navigare si mai stiu eu ce alte chestii pentru site,pe mine nu ma intereseaza ca vizitatorii sa revina,eu ma bazez stric pe utilizatori veniti direct din motoarele de cautare.

PS: nu ma intereseaza daca imi da cineva negativ sau pozitiv,este parerea mea si mi-o sustin indiferent daca primesc 1000 de negative,la fel si tu si multi altii,nu trebuie sa fim de acord cu ceea ce posteaza toti,dar unii trebuie macar sa invete sa discute la subiect si nu pe langa subiect,eu postez si spun ca acel videoclip nu incalca TCU Adsense,iar altii vin si spun ,aaaa ce site nasol ai,site-ul tau e varza sau mai stiu eu ce pareri,bineinteles sunt parerile lor,dar eu nu le-am cerut parerea in privinta aceasta.

Prefer sa am cele mai urate site-uri de pe net si sa castig 7-800 euro / luna ,decat sa am cel mai frumos site de pe net si sa iau 100 euro la 4-5 luni.

Atata timp cat Adsnese a fost de acord cu site-urile mele nu inteleg de ce ii intereseaza pe unii mai mult decat e nevoie de site-ul meu.Eu creez site-uri care in 6 saptamani ajung la peste 1500 de unici / zi ,cati dintre voi se pot mandri cu asa ceva ?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Vali D Vezi Post
    Inca nu am gasit un subiect de genul, in care cineva sa nu-i tina partea lui google.

tymbark,

Sa-ti spun de cate ori am raportat un site? Sa-ti spun de pe cate calculatoare? Sa-ti spun cata lume am pus sa raporteze acel site? Sa-ti spun de cat timp?

Site-ul incalca aproape toate regulile adsense.
    Ce crezi, ma aude cineva? Ciuciu.

Cristi, phoenixman - voi folositi adsense? sa nu-mi spuneti ca site-urile voastre sunt ok dpdv adsense. Relax, va vine si voua randul

Ai raportat site-urile mele ?
    Ultima modificare făcută de Yahweh; 30th April 2012 la 17:17.

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Yahweh Vezi Post
    Eu creez site-uri care in 6 saptamani ajung la peste 1500 de unici / zi ,cati dintre voi se pot mandri cu asa ceva ?
    Ai raportat site-urile mele ?
    Si sunt banate cand ti-e lumea mai draga, lasandu-te cu munca de pomana, deci...?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

Implicit

Munca ? in 10 minute fac site-ul cu tot ce trebuie,dar treaba e ca astia de la adsense mai fac abuzuri,si aici ma refer la strict motivul pentru care domeniul meu a fost banat.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

1 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Yahweh Vezi Post
    Munca ? in 10 minute fac site-ul cu tot ce trebuie,dar treaba e ca astia de la adsense mai fac abuzuri,si aici ma refer la strict motivul pentru care domeniul meu a fost banat.
    Abuz e cand suspenda ceva ce nu trebuia suspendat, nu cand suspenda un site ce trebuia suspendat din prima secunda cand au vazut reclamele pe siteul ala. In locul lor banam tot contul, nu doar siteul. Sau cel putin faceam un review manual la cont.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

0 out of 8 members found this post helpful.

Implicit

Hai dute si baga-ti unghia in gat bea niste furadan si incearca sa te sinucizi de oftica ... chiar nu-ti inteleg atitudinea,de unde atata rautate pe site-urile mele nu stiu ...

Repet sa priceapa toti cei care nu sunt in stare sa priceapa,dar totusi eu repet !

Site-urile mele au fost aprobate de google adsense,si verificate,astazi mi-au banat domeniu datorita unui videoclip care nu incalca tcu adsense,am trimis o notificare si astept un raspuns,pana atunci cei care se chinuie cate 3-4 luni sa faca un site sa castige si ei 70 de euro la juma de an se pot duce la baie sa se racoreasca.

Parca ti-am bagat mana tie in buzunar si ti-am luat banii de mancare asa te comporti...cat rautate,un roman autentic.

Si tu ai acelasi tip de site ,cel cu desene animate ... acum iti inteleg furia,acum te incearca sentiment de inferioritate ...

In speranta ca in cele din urma vei cauta un teren mai inalt si te vei arunca in cap imagineaza-ti urmatoarea situatie :

Faci mai multe site-uri ,sa zicem 40 ,iti ia MAXIM 10 minute pentru fiecare site ,astepti o luna cu mainile in buzunar,fara sa faci ABSOLUT NIMIC,iar la sfarsit de luna scoti din Adsense cel putin 300-400 Euro / in prima luna , apoi in cea dea 2 luna suma se poate dubla sau chiar mai bine ... urmand ca de la o luna la alta aceasta sa creasca ... fara sa faci absolut nimic

Spre exemplu ieri am avut o zi proasta 210 clicuri si am castigat doar 14,70 Euro ,dar am avut zile,de exemplu acum 3 zile cand am facut 39,95 Euro ,iar acum 2 zile 30 de euro si un pic.
    Ultima modificare făcută de Yahweh; 30th April 2012 la 19:46.

Chivu Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.128
    Putere Rep
    39

Implicit

Yahweh....sunt si de acord cu tine, si in acelasi timp nu sunt...hai sa fim seriosi...ai scapt usor prin banarea doar siteului.....
    Si cu alta chestie..ai un limbaj care lasa de dorit.....cred ca ar trebuii cineva sa ia masuri....
    Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

@yahweh, ce nu ai inteles din faptul ca astfel de site-uri incalca TOS-ul adsense ? Daca l-au aprobat (din intamplare) nu inseamna ca te poti baza pe asa ceva.

Motivul ala e unul ales la intamplare, site-ul incalca oricum regulile si merita sa fie banat. Zi merci ca nu ti-au inchis contul.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 8th May 2012, 10:36
  2. plata adsense
    De anubis în forumul Adsense
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 15th February 2012, 11:53
  3. Serviciile de optimizare seo, stil de lucru si plata
    De Tom în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 3rd December 2010, 12:52
  4. Plata WU luna aceasta?
    De blueeyesromanesti în forumul Adsense
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 2nd October 2009, 12:17
  5. Ce CPC/CPM agency sa aleg, dupa AdSense?
    De aliens în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th September 2008, 08:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •