30th April 2012, 15:52
0 out of 8 members found this post helpful.
Un alt abuz marca adsense,dupa aceasta plata renunt la serviciile acestor comunisti
Pentru acest videoclip ei mi-au suspendat domeniu : Official Videos Mp3 Movie Download Free
Youtube : SAE Baja Auburn 2012 - MSU #101 - Acceleration run - YouTube
Pe motiv : Continut destinat adultilor
Comunisti nesimtiti ,clipul exista pe youtube eu l-am luat cu embed code,acolo nu incalca TCU Adsense ?
Astept sa primesc plata si imi bag picioarele in Adsensu lor .
Iar un sfat pentru cei care-si pun baza in Adsense : Luati-va gandul,sunt niste comunisti nenorociti carora le place sa inchida conturi aiurea !
30th April 2012, 15:57
0 out of 3 members found this post helpful.
* imagini indecente sau provocatoare
* limbaj grosolan sau indecent, inclusiv texte destinate adulților
* sfaturi sau indicații privind sexualitatea
* site-uri despre fetișuri sexuale (de ex., conținut despre fetișismul picioarelor)
* jucării sau produse pentru adulți
* anunțuri sau link-uri către site-uri externe care includ conținut pentru adulți
Dar pe youtube de ce nu incalca TCU Adsense ?
30th April 2012, 15:59
3 out of 5 members found this post helpful.
Ai copyright pe toate videoclipurile de pe siteul ala? Stii ca google nu accepta astfel de siteuri? Dar nuuuu, ei sunt cretini si nesimtiti, tu esti cel mai tare.
Tu nu vezi ca juma' din posturile tale sunt despre google si cum au ceva cu tine? Dar cine te pune nene sa le pui anunturile? Te obliga ei? Nu-ti place, nu folosi.
P.S. Esti penibil. Asta ca sa inchei.
30th April 2012, 16:01
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Cristi G
Ai copyright pe toate videoclipurile de pe siteul ala? Stii ca google nu accepta astfel de siteuri? Dar nuuuu, ei sunt cretini si nesimtiti, tu esti cel mai tare.
Nu incerc sa-i laud site-ul, dar atunci de ce nu l-a suspendat pe acel motiv?! Principial, ce spune el e corect...
Mai dau cate-un sfat
juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de
nutritie.
30th April 2012, 16:01
0 out of 3 members found this post helpful.
Videoclipuri sunt luate de pe youtube ,ei au copyright pentru toate videoclipurile ?
Foarte corect ai spus Cristi Ursut ,de ce nu mi l-au spuspendat pe motiv de copyright ?
30th April 2012, 16:05
1 out of 2 members found this post helpful.
Pentru acest videoclip ei mi-au suspendat domeniu : Official Videos Mp3 Movie Download Free
Youtube : SAE Baja Auburn 2012 - MSU #101 - Acceleration run - YouTube
Pe motiv : Continut destinat adultilor
Comunisti nesimtiti ,clipul exista pe youtube eu l-am luat cu embed code,acolo nu incalca TCU Adsense ?
Astept sa primesc plata si imi bag picioarele in Adsensu lor .
Iar un sfat pentru cei care-si pun baza in Adsense : Luati-va gandul,sunt niste comunisti nenorociti carora le place sa inchida conturi aiurea !
Am si eu un proiect
Sincer la ce site ai si eu ti-as fi banat contul...
Dar pe youtube de ce nu incalca TCU Adsense ?
Odata ce tu esti constient ca este ilegal sa postezi ceva ce nu-ti apartine la tine pe site nu inteleg de ce faci atata teatru? acum cateva saptamani sareai in sus ca te-a banat google tot cu un site de genul daca se poate numi site(un gunoi lansat in spatiu) si nici macar un domeniu, deci tu vrei sa faci bani dar fara sa investesti nimic, te anunt ca nu se poate, ai face bine sa te retragi in padure.
30th April 2012, 16:08
0 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Cristi U
Nu incerc sa-i laud site-ul, dar atunci de ce nu l-a suspendat pe acel motiv?! Principial, ce spune el e corect...
De aici pana la a-i face nesimtiti si comunisti pe google, e cale lunga. Si la ce site are, in locul lui mi-ar fi rusine sa scot un cuvant despre google.
Ultima modificare făcută de Cristi U; 19th April 2019 la 18:16.
30th April 2012, 16:08
0 out of 12 members found this post helpful.
@ PhoeniXman daca esti prea stresat retrage-te in baie si racoreste-te ,de ce nu mi-au banat site-ul pe motiv de copyright ?
De ce consideri ca site-ul acela e un gunoi ? Am facut si fac in continuare destui bani cu site-uri de acel gen spre invidia ta,nu stiu daca tu ai reusit vreodata in viata ta ,cu toate cunostintele pe care le ai ,sa cumperi un domeniu si in 6 saptamani sa ai deja 1600 de unici din google pe zi,in fine nu asta e subiectul,ideal e sa investesti cat mai putin si sa castigi cat mai mult,ceea ce mie mi-a iesit perfect pana acum.
@ Cristi G ce anume te deranjeaza la acel site ? care e problema cu el,pentru mine nu conteaza cum arata conteaza sa faca bani ,iar ideea acestui topic deschis e urmatoarea :
Un videoclip importat de pe youtube ,care acolo si nici la mine nu incalca niciun motiv invocat de ei pentru suspendare contului,orice alt comentariu despre site il consider irelevant si stupid.Nu am postat la studiu de caz sa-mi analizati voi site-ul,nu ma intereseaza parerile voastre privind site-ul meu,de fapt nu dau 2 bani pe parerile voastre despre site-ul meu.
Cei care doresc sa comenteze ii rog sa comenteze strict la subiect-ul acestui topic,nu sa bata campii aiurea.
30th April 2012, 16:37
6 out of 7 members found this post helpful.
@Yahweh tu ii faci pe google comunisti nesimtiti, etc si pari sa fii f nemultumit de faptul ca ti-au banat domeniu. Cu riscul de a-mi lua negativ, hai sa vedem daca site-ul tau respecta termenii si conditiile lor:
1) https://support.google.com/adsense/b...+&answer=48182
AdSense publishers are required to adhere to the webmaster quality guidelines:
"Create a useful, information-rich site, and write pages that clearly and accurately describe your content."
Tu nu ai absolut nimic pe pagina in afara de text-ul copiat de pe youtube si "Nume", "Email", "Website", "Comments". Tu ce aduci nou utilizatorilor cu site-ul tau? Nu ai navigare pe site, filtrare dupa ceva.. Practic, site-ul tau nu aduce nimic nou...
Iar pt cei care vor sa vada cam cum arata site-ul tau pana sa-i scoata reclamele:
http://i50.tinypic.com/zivzoh.png
Cred ca ai inteles acum de ce ti-au inchis contul. "Adult content" este doar un motiv pe care l-au gasit ei acum, desi ar putea gasi multe altele..
PS: inainte sa-mi dai negativ, gandeste-te ca raspunsul meu e bine-intentionat... am vrut sa-ti spun parerea mea, faptul ca parerile noastre pot diferi e ceva normal 
PS2: stiu ca mai sunt multe astfel de site-uri care doar preiau video de pe youtube si inca nu sunt banate. Cred doar ca-i o chestiune de timp pana le descopera google sau le raporteaza careva.
PS3: nu aduce ca argument faptul ca youtube nu-i penalizat... in primul rand, e situl lor, fac ce vor cu el... si 2, tre sa faci ce zic ei, nu ce fac ei. Ei te penalizeaza pt ca nu le-ai respectat conditiile, faptul ca poate nici ei nu le respecta, e partea a doua, insa n-are cine sa-i penalizeze...
Signatura lipsa