Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 47

Subiect: Un alt abuz marca adsense,dupa aceasta plata renunt la serviciile acestor comunisti

Seph este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th June 2006
    Posturi
    381
    Putere Rep
    38

Implicit

Cred ca la acele videos related aparea si ceva adult. Vad ca ai Aproximativ 13.700 (de) rezultate (pagini indexate in google si sigur nu le-ai adaugat tu manual verificand daca toate au continut ne-adult). Eu zic sa renunti la acest tip de site-uri daca vrei sa nu-ti baneze contul de tot.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Da, ma incearca un sentiment de inferioritate. Saracul de mine, chiar sunt invidios pe un site plin de spam si fara pic de informatie utila, care a strans cu chiu cu vai 80 vizitatori pe zi..Si pe domeniul ala pe care strangi 300 vizitatori din 50 siteuri. Chiar am pe ce sa fiu invidios.

Si de siteul ala de desene animate...

1. Cei care intra pe el, gasesc informatia pe care o cauta.
    2. Nu are adsense
    3. Are de 30 ori mai multi vizitatori decat toate super-siteurile tale adunate la un loc.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Yahweh este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de ZeTTu Vezi Post
    Yahweh....sunt si de acord cu tine, si in acelasi timp nu sunt...hai sa fim seriosi...ai scapt usor prin banarea doar siteului.....
    Si cu alta chestie..ai un limbaj care lasa de dorit.....cred ca ar trebuii cineva sa ia masuri....
    In opinia ta cu ce anume incalca acel site TCU Adsense ? Ca sunt postate videoclipuri de pe youtube ? e vreo infractiune ca ia clipuri de pe youtube ? cei care urca clipuri pe youtube pot opri preluare clipurilor .

PS : Individul de mai sus nu merita atentia mea,se pare ca site-urile mele il incomodeaza prea tare iar transul nu mai are loc pe internet din cauza site-urilor mele,probabil nici noapte nu mai poate dormi,nu stie de unde sa mai faca rapoarte la google cu privire la site-urile mele,daca ar avea bani in plus probabil si-ar mai cumpara cateva abonamente la internet si pc-uri pentru a-mi face rapoarte (concluzie trasa din posturile lui ) si-a rugat si prietenii sa imi raporteze site-urile ... cata invidie,asa ceva n-am vazut in viata mea ... ma intreb retoric,cum poti incerca sa faci atata rau ? cata rautate sa ai in tine sa raportezi un site la google adsense ... asa ceva e inimaginabil ,n-as face asa ceva pentru nimic in lume,dar nah , unii avem caracter .. altii ni-l dorim ... sau nu observam lipsa lui.
    Ultima modificare făcută de Yahweh; 30th April 2012 la 20:00.

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

5 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Yahweh Vezi Post
    ... ma intreb retoric,cum poti incerca sa faci atata rau ? cata rautate sa ai in tine sa raportezi un site la google adsense ... asa ceva e inimaginabil ,n-as face asa ceva pentru nimic in lume,dar nah , unii avem caracter .. altii ni-l dorim ... sau nu observam lipsa lui.
    Unii dintre noi investesc bani in Adwords ca sa le apara reclamele pe siteuri serioase, nu pe toate porcariile. De aia unii raporteaza anumite siteuri ce incalca TOS de la Google. Stai tu linistit, ca nu raporteaza nimeni din invidie sau ca nu poate dormi. Banii tai pe care tu ii castigi din Adwords vin de la cei ce investesc in reclame. Iar Google are tot interesul sa blocheze aparitia reclamelor pe toate panaramele de siteuri, ce nu ofera niciun continut util vizitatorului.

Atata timp ca tu ai bagat in buzunar niste bani ce ti i-a dat Google, si nu Google ti-a bagat tie mana in buzunar sa iti fure, nu ai dreptul sa ii judeci. Si macar daca aveai un site valoros, ca sa ai motiv sa fii nemultumit. Dar tu incalci mai multe reguli si tot tu tipi in gura mare ca esti furat.

Tu daca ai vrea sa investesti o suma de bani in reclama pe un site, tu ai plati sa iti apara reclamele pe un site ca al tau? Eu nu cred.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

Implicit

Dar ai investi in reclama pe youtube ? e cam aceeasi chestie.

newbb1e este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th December 2010
    Vârstă
    36
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

Implicit

draga cristi g. e clar ca modestia nu e calitatea prin care te faci remarcat ci mai degraba aroganta.sunt convins ca omul a inteles ideea, dar tu continui sa il agasezi cu posturile tale.nu ti se pare ca uneori si tacerea poate fi un raspuns?probabil tu nu cunosti frustrarea cand esti la un start-up ieftin si vrei sa scoti bani cu orice pret.vrei sa il punem pe Yahweh sa se gandesaca la cei care cumpara reclama?te rog frumos sa mergi de 1 mai la padure, sa bei o bere, doua, trei si apoi sa revii pe forum mai detasat.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Nu e aceeasi chestie. Cine intra pe un videoclip de pe youtube, intra acolo pentru ca aia a cautat. Daca eu caut 'highlights real madrid - bayern munchen', si acolo gasesc o reclama despre uefa, da, e foarte ok sa ai reclama acolo. Daca eu intru pe siteul tau, unde sunt njdemii de videoclipuri luate cu embed, fara sa aiba vreo legatura unul cu altul, fara sa aiba pic de continut, nici macar un cuvant, plin de reclame, nu e ok.

Face it, siteul tau e o mizerie si nu merita sa fie in adsense. Nu aduce niciun plus web-ului. Absolut niciunul. Fiecare are posibilitatea sa fenteze sistemul intr-un fel sau altul. Faci bani pe moment, e ok, dar sa fii constient ca asta merge maxim 1-2 luni.
    Ultima modificare făcută de Cristi G; 1st May 2012 la 11:51.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

roberth este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd October 2010
    Vârstă
    56
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Adsense este cel mai corect serviciu de publicitate pe care l-am folosit. Am avut si eu probleme, dar, daca iei masuri la timp totul este ok. Cel mai greu este cu siteurile de anunturi unde apar probleme daca nu sunt moderate. Pe Anunt Romania a fost nevoie sa sterg peste 2000 de anunturi care nu respectau politica adsense. Acum am observat ca, daca scapa un anunt care incalca politica lor, pur si simplu anunturile nu se afiseaza, ceea ce mi se pare foarte corect. trebuie sa faci ceva grav ca sa iti baneze contul!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

Implicit

Cristi nu stiu ce videoclipuri ai vizualizat tu,dar eu preiau absolut tot de pe youtube in afara de link-urile catre alte siteuri,aici intra descriere,tag, absolut tot,iar daca cineva cauta pe google "highlights real madrid - bayern munchen" iar eu am pe site acel videoclip pare,daca nu ,nu .Pentru ca toate clipurile sunt identice cu cele de pe youtube,asa cum spuneam mai sus eu preiau TOT ! Deci care e diferenta intre site-ul meu si youtube,in afara de design ?

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Care e contributia ta la acest site ? Faptul ca stii sa parsezi youtube ?

Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 8th May 2012, 10:36
  2. plata adsense
    De anubis în forumul Adsense
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 15th February 2012, 11:53
  3. Serviciile de optimizare seo, stil de lucru si plata
    De Tom în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 3rd December 2010, 12:52
  4. Plata WU luna aceasta?
    De blueeyesromanesti în forumul Adsense
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 2nd October 2009, 12:17
  5. Ce CPC/CPM agency sa aleg, dupa AdSense?
    De aliens în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th September 2008, 08:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •