am impresia ca se introduc datele platii manual .Pentru ca eu dupa ce am primit mailul de confirmare am putut vizualiza si plata in cont . Plus ca tot 0 scrie la castigurile pe luna dinainte , si plata apare cu minus in fata ,deci e ceva alterat .
am impresia ca se introduc datele platii manual .Pentru ca eu dupa ce am primit mailul de confirmare am putut vizualiza si plata in cont . Plus ca tot 0 scrie la castigurile pe luna dinainte , si plata apare cu minus in fata ,deci e ceva alterat .
Si la mine la fel, mi-am adus aminte ca am de luat o plata de la adsense... intru in cont, detalii plata pauza, asa ca am completat formularul dat de cineva mai inainte.
Revin cu detalii![]()
Am un site unde iti poti comanda lucruri gratis, moca sau cum vrei sa le zici :D
Cei carora li se afiseaza textul:
În această lună nu se va efectua nicio plată. Veniturile dvs. neplătite înainte de 1 octombrie 2011 au fost calculate la suma de 0,00 €. Plățile se efectuează în decurs de 30 de zile de la sfârșitul lunii în care veniturile dvs. neplătite ating 70,00 €
Puteti reclama disfunctionalitatea aici: AdSense Ajutor
Si ti se afiseaza detaliile platii in cont?
Am completat aseara formularul acela si am primit de atunci un mail
cu titlul Vi s-a emis o plată din partea programului Google AdSense si un mail ce contine
insa nici urma de detalii ale platii in cont.Hi,
Thanks for bringing this issue to our attention. I'm currently working as quickly as I can to investigate your concern and I'll be sure to send you another email as soon as I have any more information. Thanks for your patience, and please let me know if there's anything else I can help you with in the meantime.
For additional payments related information, visit our Payments Guide at Payments Guide - AdSense Help . You can also visit our Help Center at AdSense Help for common questions and optimization tips.
Sincerely,
The Google AdSense Team
Am un site unde iti poti comanda lucruri gratis, moca sau cum vrei sa le zici :D
asa am primit si eu Fium in dimineata urmatoare (imediat dupa ce am completat formularul), insa nici acum detaliile platii in cont.
Ultima luna la istoric este august, la tine ce luna este?![]()
Si la mine scrie ca am facut 0 pe luna trecuta dar banii mi i-au dat normal.
Evident ca nu iti vor da datele platii prin WU pe mail, nu e secure trebuie sa astepti sa remedieze ei problema.
Acum o intrebare off topic pt Fium, in poza din avatar esti mire sau mireasa ca scuze, dar ai ceva alb deasupra capului si esti si imbracat in alb![]()
nici una , nici alta, ceea ce se vede e in spate si nu deasupra...iar hainele mele nu sunt chiar albe......din avatarul tau nu prea inteleg... ai o minge de volei sau de fotbal pe burta ?![]()
Am un Blog
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)