Pagina 3 din 12 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 118

Subiect: Problema adsense: venituri pe luna trecuta 0

delpi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd June 2007
    Locaţie
    Radauti
    Vârstă
    38
    Posturi
    458
    Putere Rep
    36

Implicit

e posibil ca emil sa aiba dreptate .....

eu momentan nu am dat nici un mail, si m-am gandit sa astept pana luna viitoare pe 6-9 cand in mod normal ar fi momentul sa-mi calculeze plata .... daca nici atunci nu va fi calculata inseamna ca ceva e nasol, si in acest caz cu siguranta voi fi banat

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    864
    Putere Rep
    38

Implicit

Ca idee cei care aveti problema asta ati avut vre-un site picat la ultimul Panda?
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

Emil Chelariu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    39

Implicit

nici o problema la mine, e exact invers... acum incepuse sa-mi creasca traficul.
    Am citit pe forumul adsense ca sunt mai multe feluri de probleme: de exemplu multe persoane care si-au deschis contul de curand, nu au posibilitatea sa-si aleaga metoda de plata desi au depasit cu mult pragul de 10$.

De asemenea am observat ca multi din cei afectati de "bug-ul" nostru sunt romani, indieni sau din tari gen Pakistan !
    :)

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd June 2007
    Locaţie
    Radauti
    Vârstă
    38
    Posturi
    458
    Putere Rep
    36

Implicit

am vorbit cu cineva care e in aceeasi situatie cu noi, si zicea ca a auzit de undeva ca ar putea fi o problema la conturile (sau la unele conturi) care primesc platile din Irlanda. Voi tot din Irlanda primiti banii?

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Aceeasi problema si la mine (0,00 € Venituri neplătite inainte de 01.10.2011) desi suma e peste 100 €.
    Platile (de cateva luni) le primesc din Irlanda.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd June 2007
    Locaţie
    Radauti
    Vârstă
    38
    Posturi
    458
    Putere Rep
    36

Implicit

si ca sa fie tacâmul complet.....acum 5 minute primesc mesaj de la google adsense:

" Cel puţin 12 din paginile de la adresa ******** difuzează mai puţin de trei unităţi de anunţuri. Adăugarea oricăreia dintre unităţile noastre de anunţuri cu cele mai bune rezultate (336x280, 300x250, 728x90 sau 160x600) în secţiunile proeminente din paginile dvs. va creşte substanţial numărul de afişări ale anunţurilor şi veniturile totale pe care le veţi obţine.

În paginile pe care le-am analizat, aţi putea adăuga cel puţin 20 unităţi de anunţuri la ********. Faceţi clic aici pentru a crea noi unităţi de anunţuri şi a începe să vă majoraţi veniturile! "

decat sa-mi analizeze paginile sa-mi zica sa adaug nu stiu cate unitati de anunturi..... nu mai bine analizau problema pentru care veniturile pe luna trecute sunt 0 ?

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Am primit si eu exact astazi un mesaj de acelasi gen ("Nu ratati 3858 oportunitati de a castiga mai mult cu AdSense Cel puțin 2005 din paginile de la adresa xxx difuzează mai puțin de trei unități de anunțuri. " ). Dar am impresia ca sunt mesaje trimise automat . In schimb am completat formularul de care spunea Emil si am primit dupa cateva minute un raspuns banuiesc ca iarasi automat ("Vă mulțumim pentru a aduce această problemă în atenția noastră. Eu sunt în prezent de lucru cât de repede pot pentru a investiga problema dvs. și voi fi sigur să vă trimită un alt e-mail de îndată ce am orice fel de informații mai multe. Vă mulțumim pentru răbdare, și vă rog să-mi spuneți dacă există orice altceva va pot ajuta cu în acest timp. Cu stimă, Echipa Google AdSense") .Cam stalcita romana vorbita de ei.

am vorbit cu cineva care e in aceeasi situatie cu noi, si zicea ca a auzit de undeva ca ar putea fi o problema la conturile (sau la unele conturi) care primesc platile din Irlanda.
    Da, doar din Irlanda mi-au venit bani in ultimul an de zile
    Ultima modificare făcută de avram; 19th October 2011 la 20:22.

Buta Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th February 2008
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    36
    Posturi
    371
    Putere Rep
    34

Implicit

Si eu am primit un asemenea mail, mi-au facut si preent screen, insa aceeasi problema si la mine. Veniturile sunt pe 0. Astazi iarasi, am observat ceva probleme. La o ora, unde aveam aproape jumate din castig-ul unei zile, abea am ajuns la un sfert de cat as face intr-o zi. De dimineata, 12 afisari, cateva zeci de click-uri si ctr-ul la juma de mie ... ciudat!

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd June 2007
    Locaţie
    Radauti
    Vârstă
    38
    Posturi
    458
    Putere Rep
    36

Implicit

da, observ si eu astazi mari probleme la afisarea impresiilor si a ctr`ului ...
    pe un canal am 0 impresii si 1 click .. pe altul o impresie si 1 click ..... si in mod normal aveam minim 150-200 impresii zilnic pe acele canale...

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Hello,

Thanks for your patience. I've verified that the issue affecting your account affects only the displaying of your earnings, so your earnings will be paid as usual after you have crossed your payments threshold. In the meantime, you can view an estimate of your monthly earnings by visiting your reports page.

Our engineers are working as quickly as they can to investigate this issue and hope to have a fix soon. Thanks for your understanding in the meantime!

To translate this message to another language, visit: Google Translate

Sincerely,
    The Google AdSense Team

Pagina 3 din 12 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumpar website-uri cu venituri din Google AdSense
    De iSKY în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 27th January 2011, 16:30
  2. Venituri adsense
    De Maldinii în forumul Adsense
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 13th December 2010, 12:04
  3. Vanzare site de iarna cu venituri din adsense
    De kleampa în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 67