Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: Venituri adsense

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    39

Implicit Venituri adsense

Pana acum vreo luna cred nu prea am folosit adsens-ul asa ca nu am idee de cat venit ar fi normal sa genereze un site in romania.De asta am luat un site cu mai multe vizite si 95% organice sa vad cum merge.

Site-ul este cerintedesistem.com , majoritatea traficului este pe pagini interioare, nu pe index, asa ca am adaugat adsens-uri acolo .

Acum la 1500 de unici pe zi si 3200 de vizualizari el aduce un profit de aprox 60c /zi .

Ce parere aveti? Este ok venitul raportat la vizite?Sunt importante setarile din adsense cu targetarea sau blocarea unor advertiseri?

Astept sugestii!

Multumesc!
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

E foarte important cum plasezi reclamele. Fa cate un canal custom pentru fiecare reclama si muta-le saptamanal pana gasesti cea mai buna solutie. Si fa tot timpul teste, pentru ca intotdeauna se poate mai bine. Deci incearca plasamente diferite si marimi diferite. Incearca si doar imagini, doar text sau combinate.

dary5ro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th June 2005
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    50
    Posturi
    364
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Maldinii Vezi Post
    Pana acum vreo luna cred nu prea am folosit adsens-ul asa ca nu am idee de cat venit ar fi normal sa genereze un site in romania.De asta am luat un site cu mai multe vizite si 95% organice sa vad cum merge.

Site-ul este cerintedesistem.com , majoritatea traficului este pe pagini interioare, nu pe index, asa ca am adaugat adsens-uri acolo .

Acum la 1500 de unici pe zi si 3200 de vizualizari el aduce un profit de aprox 60c /zi .

Ce parere aveti? Este ok venitul raportat la vizite?Sunt importante setarile din adsense cu targetarea sau blocarea unor advertiseri?

Astept sugestii!

Multumesc!
    La 1500 unici pe zi doar 0,60 euro este extrem de putin. De ce?
    La mine sa luam un site de divertisment in ro, care se stie ca e platit penibil. Ei bine la doar 150 sau 200 unici/zi face 0,50 euro dar ecpm este minuscul cam 0,50 euro iar ctr sub 5%.
    E clar ca nu ai pus bine reclamele.

Am intrat putin pe site-ul tau, pe index reclamele sunt puse pe margini, e normal sa nu faca banuti dar daca zici ca ai trafic doar la pagini interne, nu e atat de important.

In articol, incearca sa nu ingramadesti sus la inceput doar ads-uri ca asa orice cascat va sti ca acolo e reclama.
    Baga reclama intre poza si text, sau chiar intercalat intre frazele textului.
    Reclama trebuie pusa exact unde priveste cel care viziteaza pagina nu o pui la extremitati ca nu da mai nimeni click.
    In privinta advertiserilor, este o mica regula, advertiserul care face arbitraj, adica isi face reclama pe adwords dar are adsense pe site trebuie blocat pentru ca sigur va plati prost. Idee e urmatoarea: intr-o zi cand vezi ca ai ecpm foarte mic, nu stiu exact cat e media la nisa ta, deci sa zicem ca ai ecpm sub 1 euro, iei fiecare advertiser care apare la tine pe pagina si il verifici, desigur nu dai click pe reclame, eu fol. mozilla si acolo unde scrie Ads by google dau click dreapta si selectez optiunea This Frame -> View frame source, asa gasesc url la orice advertiser.
    II vizitezi pagina,iar daca are adsense pe ea, il curentezi rapid, eu am in lista vreo 200 de banati atat din .com cat si din .ro

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    976
    Putere Rep
    39

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

testeaza cu diverse dimensiuni, pozitii si culori pentru unit-urile de adsense.
    la traficul asta ai putea face lejer 2-3 euro/zi.

si neaparat sa folosesti canale pentru fiecare unit, sa poti sa urmaresti performantele.
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit

la 3000 de vizualizari eu castigam 10E pe vremuri prin 2006 cu o rata de click de 2%

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

ar trebui sa fie daca e cat de cat optimizat un minim 3E/zi, dupa cum sa spus mai sus,faci canale si incerci pozitii diferite, culori si dimensiuni diferite
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

dontedro este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th April 2008
    Locaţie
    Cuca Macaii
    Posturi
    337
    Putere Rep
    0

Implicit

Trebuie luati mai multi factori in calcul... De exemplu:
    - Bounce rate-ul (degeaba ai tu un site cu 1500 unici/zi daca bounce rate-ul e de 70%)
    - CTR-ul (strans legat de plasamentul reclamelor. dupa cum au spus si ceilalti, creaza canale diferite pentru fiecare ad in parte. urmareste-le performanta, muta-le tot timpul pana ajungi la forma ideala)

Daca spui ca majoritatea traficului este pe pagini interioare, e clar ca acolo va trebui sa lucrezi. Incearca cu ad-uri doar reclama, doar imagine, pune-le inainte de text, in text, sub text, in dreapta imaginii, sub imagine si asa mai departe.

dary5ro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th June 2005
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    50
    Posturi
    364
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de dontedro Vezi Post
    Incearca cu ad-uri doar reclama, doar imagine, pune-le inainte de text, in text, sub text, in dreapta imaginii, sub imagine si asa mai departe.
    Nu stiu daca e idee buna sa alegi ads-uri doar imagine, mai ales in .ro am avut surpriza neplacuta sa ma aleg cu reclame sociale daca am setat sa afiseze doar reclame imagine.
    In plus, e de stiut factul ca reclamele text sunt in general mai bine platite.

dontedro este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th April 2008
    Locaţie
    Cuca Macaii
    Posturi
    337
    Putere Rep
    0

Implicit

Depinde si de nisa acum... dar incercare moarte n-are, vorba aia...

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    48

Implicit

Din experienta personala.
    Site romanesc cu 25.000 - 30.000 de vizitatori si un CTR cam de 4 % pe zi faceam cam 2000 E pe luna. Cele mai bune reclame erau de departe 336x280 si erau dispuse extrem de agresiv pe site.
    In comparatie iau un site pe international ce-l am cu aproximativ 3000 de vizitatori pe zi cu un CTR de 0,85% si un CPMe de aproximativ 2 E face cam 800-1000 pe luna. la fel reclamele sant de tipul 336x280.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 12th December 2010 la 20:09.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumpar website-uri cu venituri din Google AdSense
    De iSKY în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 27th January 2011, 16:30
  2. Diferente intre venituri estimate si venituri de plata
    De tataraseni în forumul Adsense
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 12th March 2010, 17:00
  3. Vanzare site de iarna cu venituri din adsense
    De kleampa în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 67