despre problema asta vorbesc si eu. Din cate am citit acolo aproape toti care au avut problema aceea au fost banati.
despre problema asta vorbesc si eu. Din cate am citit acolo aproape toti care au avut problema aceea au fost banati.
:)
deci....sa ne asteptam la ce-i mai rau![]()
Daca vor sa ne baneze treaba lor, da' sa spuna clar nu sa ne lase sa afisam reclame 2-3 luni pe gratis.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Din ce am citit pe forumul de la google am observat ca au fost banati in general si nu toti cei care au avut On-Hold contul (My account was has been recovered from On-Hold bug but when I'm about to login today it was banned, )... in schimb in momentul in care au fost intrebati de ce balanta pe septembrie este 0 anagajatul de la google a spus ca exista o problema (We're aware of this problem that is affecting a number of AdSense accounts and are working as quickly as possible to resolve it. Thanks for your patience!) in data de 13.10 ...Deci nu cred ca trebuie sa ne facem prea mari griji , exista o problema pe care o vor rezolva . In cazul meu platile pe luna trecuta, adica veniturile neplatite inainte de 1.10 sunt zero... Mai asteptam
Ultima modificare făcută de avram; 15th October 2011 la 22:33.
Mi-e google mi-a suspendat doua conturi, ambele ptr clickuri false, la primul poate as intelege dar e un pic cam exagerat, cont pe adsense de 6 ani si inchis fara drept de replica,al doilea cont abia facut si inchis tot din acelasi motiv, aveam maxim 10clickuri pe zi si dupa o saptamana l-a inchis, de aceastas data pe nedrept... ce-i de facut ??
Advertising and news - https://www.iasi4u.ro
Doua conturi pe numele tau !! Ouau . Nimic nu mai e de facut daca esti suspendat
am citit pe forumul adsense ca unei persoane i s-a rezolvat problema repede folosind aceasta pagina : AdSense Help
Formularul ala l-am completat acum 10 zile si nici o reactie. Intre timp am mai dat si doua mailuri la suport, primul acum o saptamana si unul ieri. Azi am primit raspuns ca "Thanks for leting us know... I will look into it...bla..bla" dar nu stiu exact la care au raspuns ca nu au dat reply la vre-un mail. Sa vedem ce se intampla.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
e posibil sa ma insel dar eu cred ca cei afectati de acest bug au declansat vreun fel de filtru de-al lor si acum aceste conturi vor verificate manual. Probabil ca daca le trimiti mail te verifica mai repede..ramane de vazut..
Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)