Salut as dori sa aflu si eu ce as putea face sa fie acceptat in mod legal www.subtitrarefilme.info. Vreau sa stiu daca il va accepta sau nu.
Salut as dori sa aflu si eu ce as putea face sa fie acceptat in mod legal www.subtitrarefilme.info. Vreau sa stiu daca il va accepta sau nu.
Site-ul care ofera zilnic o portie de divertisment si jocuri de fete .
Warez nu e acceptat de AdSense.
În principiu nici hostingul de warez nu e acceptat.
Totuşi daca dai căutare pe Google "Subtitrari" găseşti situri warez, deci sunt indexate de Google.
Eu aş trage concluzia că roboţii gasesc siturile warez, le indexează ca nişte roboţei cuminţi dar partea de promovare rămâne clar interzisă.
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
De ce sa nu-i fie acceptat site-ul de subtitrari ? e considerat warez ?
Eu vad multe site-uri de subtitrari care au adsense pe ele!
Eu asa l-as considera, pentru ca este de fapt un ajutor pentru filmele piratate.
Sa asteptam parerea unui editor Dmoz daca l-ar considera warez.
Ultima modificare făcută de Hobart; 19th May 2010 la 09:44.
Multi spun ca e ok, chiar as vrea sa stiu daca are cineva un raspuns sigur!!
Pentru ca Dmoz este directorul Google, trebuie sa vedem ce este permis si ce nu din guidlines.
In http://www.dmoz.org/guidelines/include.html scrie:
"Following these guidelines, editors should not use terms for subcategory names that would incorrectly suggest a category contains links to illegal content (e.g., "Warez" or "Bootlegs") or advocacy of illegal activity. Similarly, ODP descriptions should not suggest that a listed site will help users commit illegal acts or obtain illegal content (e.g., pirated software or music), as such descriptions could incorrectly suggest an intent by an individual editor or the ODP to promote the commission of such acts or distribution of such materials."
Ca se respecta sau nu, asta e alta poveste.
Sunt multe lucruri ilegale dar tolerate cum ar fi oDc sau Torente.
Trebuie totusi un expert Dmoz sa-si spuna parerea.
Trailerele / Subtitrarile nu pot fi considerate nici warez nici materiale ilegale.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Si cum poate dovedi cineva ca nu sunt scrise toate de mine? Sau ca sunt scrise de altcineva ?
Ele fiind prezente pe foarte multe site-uri, e greu de stabilit o sursa...
Eu am cumparat un astfel de site si am de gand sa-l monetizez cu adsense!
e o tampenie sa spui ca subtitrarile nu au copyright.
sunt o bucata din scenariu, deci apartin celui care a facut filmul, cele in engleza sa zicem, dialogurile din film fie si transcrise de tine apartin fie scenaristului fie casei de productie a filmului, deci au un autor.
lafel cum daca traduci o carte trebuie acordul autorului sa o traduci, cam asa e si la astea, tre acordul warner borss, etc ca sa le traduci/
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)