In fine...
Nu toate sunt asa cum trebuie.
Eu doar as vrea sa stiu, daca se suspenda un cont sau nu pentru un astfel de site! Sau daca se suspenda doar site-ul si contul ramane.
N-as vrea sa risc!
In fine...
Nu toate sunt asa cum trebuie.
Eu doar as vrea sa stiu, daca se suspenda un cont sau nu pentru un astfel de site! Sau daca se suspenda doar site-ul si contul ramane.
N-as vrea sa risc!
Subtitrarile sunt considerate "derivative works" si nu pot fi released fara permisiunea creatorului original. Ca si lyrics. Deci sunt warez.
Siteurile de subtitrari ofera optiunea de upload public de catre useri, si sunt protejate de DMCA. Adica zic ca userii le-au updatat la ei pe site, si in caz ca cel care detine copyright ii contacteaza le dau jos de pe site. Asta e portita legala de care se folosesc. (Bineinteles ca ownerii au altceva de facut decat sa umble dupa subtitrari.)
Concluzia. Dupa cum vezi nu am subtitrari la filme am subtitrari la ANUMITE FILME ( acelea fiind fara drepturi de autor ) facute de unu si altu.Pe site dupa cum vezi se afla o descriere si trailer . Poate fi acceptat ? sa pun reclame pe el?
Site-ul care ofera zilnic o portie de divertisment si jocuri de fete .
Trimite un email inainte si spune-le ca doresti sa intri in reteaua adsense, dar nu sti daca e ok sa ai subtitrari pe site. O sa-ti spuna ei daca ai voie sau nu.
Nu cred ca ti-ar bana contul, eventual ar putea suspenda site-ul sau poate chiar ar fi suficienta o atentionare. Dar daca ii intrebi sigur vei obtine un raspuns clar.
Te rog dupa ce primesti sa anunti si aici
Eu zic ca site-ul o sa ti-l accepte si nu cred ca o sa ai probleme nici un adsense pe el si nici cu promovarea. Restu siteurilor de subititrari cum au fost promovate? parerea mea.
la ce adresa pot pune aceasta intrebare ? ce email de suport ?
www.latotpasu.info este permis de google adsense ? pentru a baga reclame ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)