De exemplu pe siteul asta daca postez un topic si apoi dupa 10 min caut pe google apare !
Din ce cauza e asta : page rank sau cum de scaneaza si se actualizaeaza google asa de repede?
De exemplu pe siteul asta daca postez un topic si apoi dupa 10 min caut pe google apare !
Din ce cauza e asta : page rank sau cum de scaneaza si se actualizaeaza google asa de repede?
Este in functie de cat de des se updateaza continutul site-ului. Un site de stiri va fi vizitat in cateva minute pentru a indexa cat mai rapid stirile tip breaking-news... La fel se intampla si la un blog care adauga continut de cateva ori pe zi...
eu zic ca nu e in functie de cat de des se updateaza continutul. Bine, e si ala un factor, dar factorul principal pentru mine e autoritatea si calitatea si numarul backlinkurilor pe care le are un domeniu. E evident ca un site cu 6k backlinks e vizitat mai des de crawler decat unul cu 20 de backlinks si daca se gaseste ceva nou, informatia respectiva va fi indexata.
Practic, crawlerul trece din link in link si viziteaza site-urile iar un site cu mult mai multe backlinkuri are sanse mult mai mari sa fie indexat mai des decat unul cu putine backlinkuri. Site-urile de stiri de exemplu, sunt indexate foarte rapid pentru ca au autoritate si Extrem de multe backlinkuri.
Eu am un site cu un singur backlink si PR1 si indexeaza articolele la 2 - 5 minute maxim de la publicare. Poate e de la platforma folosita, poate ca e fiindca adaug des articole dar ma indoiesc ca e de la autoritate, backlink samd. Nu neg ca este cum spui tu insa este si cum zic eu.
Si ce a zis Marius, dar si ce a zis Nosfer este corect. Toate conteaza... Nu e o singura conditie... am pus floricele pe site, atunci il indexeaza mai des sau nu. In orice caz... ma intreb si eu... ce legatura are discutia asta cu concursurile seo?
thread mutat din categoria: Concursuri SEO
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)