V-ati trezit sa vb.intre voi (2) pe/despre un topic deschis in ian.2006 si terminat in aprilie 2006?
Are si asta o limita; nu stiu cate luni, dar sigur e depasita.
V-ati trezit sa vb.intre voi (2) pe/despre un topic deschis in ian.2006 si terminat in aprilie 2006?
Are si asta o limita; nu stiu cate luni, dar sigur e depasita.
Au nevoie de 10 posturi ca sa posteze un link. Dar or sa il faca cam greu daca nu au intr-adevar ceva de spus.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
acum 1 an de zile primeam urmatorul raspuns de la suportul tehnic de la edomenii:
"poate 1 ora, poate 1 zi, poate 1 saptamana"
intrebare fiind: "cand va fii site-ul meu din nou online?" (asta dupa un downtime de 1 zi)
Eu am situri pentru ro si pentru international. Am fost hostata pe server in ro si pe server outside. Pe ro am avut numai probleme: ca s-a inundat locatia cu serverele in bucuresti cand a fost o ploaie mare (ca nu pot sa numesc datacenter pivnita in cauza), ca a luat Enel-ul curentul de 2 zile si nu au generator, ca RDS-ul limiteaza nu stiu ce. Am cerut apoi sa mi se mute siturile pe un server outside romania si a fost mai ok. De 1 luna am gasit un reseller account in SUA si platesc 10 USD pe luna. Asta inseamna sub 250 de mii, fata de 670 de mii pana acum. Cred ca este clar ca nu mai raman pe hosting "romanesc"![]()
Eu initial mi-am hostat site-ul pe un server acasa si ma pot lauda cu un uptime destul de bun... insa odata cu cresterea traficului au aparut problemele cu providerul (in special portul smtp blocat si imposibilitatea de a mari bandwidth-ul de upload).
Acum vreo doua luni am gasit oferta celor de la extra-hosting.ro, mi s-a parut tentanta si am trecut pe un server shared. Nu am avut nici un fel de problema... numai ca dupa un whois pe ip-ul host-ului mi-am dat seama ca baietii au inchiriat un server in US. Pe deasupra au si marit (considerabil) tariful.
Cred ca o sa iau host de la lunarpages (despre care am citit lucruri bune) si o sa renunt la extra-hosting.
Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona
whois-ul de la ip sau host nu iti returneaza neaparat tara in care este serverul... Adica, nu este o regula intotdeauna... daca iti spune ca ip-ul xxx este de germania, nu inseamna ca si este adevarat... poate fi foarte frumos in romania si sa il vada de germania...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Hosting-ul in SUA e ceva mai de incredere. Spatiu mai mare, trafic mai mare, uptime mai mare.
Pe Linux am in Romania de la hostvision de mult timp de care sunt multumit. Din pacate hosting windows nu am gasit in Romania o oferta extraordinara (pret, servicii, uptime)
ATV uri si un site cu rochii de mireasa
In romania, folosesc simpliq.ro , foarte multumit.
Daca vrei site pentru userul roman, pune pe server .ro, daca faci site pentru strainatate, pune-l in state.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)