daca va uitati putin mai atenti vedeati si netdirekt Frankfurt - Provider, Webhosting und Server
In partea stanga sunt listate serverele.. de la PIII la core 2 quad
daca va uitati putin mai atenti vedeati si netdirekt Frankfurt - Provider, Webhosting und Server
In partea stanga sunt listate serverele.. de la PIII la core 2 quad
folosesc hosting in SUA deoarece am siteuri in Engleza si majoritatea vizitatorilor provin din alte tari decat Romania .. si al doilea ar fi pentru ca hostingul SUA este mai ieftin decat hostingul Romania .
hosting din afara de preferat.. eu folosesc lunarpages si sunt multumit de ei
Am votat hosting de afara, desi viteza nici nu se compara... Uptime!
Un prieten a patit-o cu o firma de aici: uptime precar, erori SQL una dupa cealalta.
Poate ca aceea firma era exceptia, poate e vorba de forta majora... mie mi-a dat o impresie proasta...
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Pentru cei ce ai situri in ROMANA pe servere dinafara..acest lucru ii afecteaza la SEO, cotare Google?
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
Ultima oara cand m-am jucat cu blogul mutandu-l de pe un server romanesc pe unu american disparusem din primele pagini la diferite cuvinte cand am revenit pe serveru romanesc am reinceput sa apar. Asta a fost anul trecut, intre timp probabil s-a mai schimbat situatia. Si blogul are si tld-ul .ro.
Ioi
Sondaj inceput chiar din 7th January 2006?
Intre timp am mai invatat cate ceva.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)