Vreau sa imi cumpar host de afara, mai precis de la hostgator. Imi poate cineva spune daca factura trimisa de ei are valoare fiscala in Romania?
Nimeni nu-mi poate raspunde? Va rog mult!
Vreau sa imi cumpar host de afara, mai precis de la hostgator. Imi poate cineva spune daca factura trimisa de ei are valoare fiscala in Romania?
Nimeni nu-mi poate raspunde? Va rog mult!
Ultima modificare făcută de laufer; 3rd January 2007 la 20:16.
Orice factura emisa in afar e valabila pentru romania atat timp cat iti dai datele exact. Eu folosesc icdsoft, am postat despre serviciile lor aici.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Am si eu o intrebare in legatura cu asta va rog.... voi la ce va referiti prin factura ? Trebuie neaparat primita prin posta, sau merge sa printezi invoice-ul pe care ti-l trimit pe e-mail sau ala de pe site, si se va putea baga in contabilitate ?
Buna alegere cu hostgator, ii folosesc de cateva luni si pana acum nu am nimic de obiectat la serviciile lor.
Sa fii atent ca atunci cand te inscrii contul o sa ti-l activeze instantaneu, dar sa nu te apuci de nimic inca pentru ca va fi dezactivat din nou pana faci confirmare telefonica.
Eu lucrez de ceva vreme cu Hostgator atat cu un baby croc cat si cu un dedicated server. E suficient sa iti printezi invoice-urile si sa le bagi in contabilitate.
cr0n1cal cum bagi in contabilitate invoice-ul daca pe el nu scrie decat numele firmei, fara CUI, sau alte chestii? Oricum mi-am luat hostingul acum sa vedem daca pot sa bag si in contabilitate.
Contabilei ii dau invoice-urile ... atat cele ce reprezinta incasarile cat si cheltuielile - hosting , pluginuri cumparate si alte lucruri achizitionate de pe net. Am avut control de la Finante si mi s-a spus ca lucrurile sunt in regula cu invoice-uri printate.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)