M-am uitat mai atent pe ofertele de hosting si am remarcat "oarece termeni" pe care nu ii inteleg:
Care e diferenta intre Unix Hosting, Windows Hosting, Linux Hosting ? Preturile sunt apropiate dar nu stiu cum sa aleg.
M-am uitat mai atent pe ofertele de hosting si am remarcat "oarece termeni" pe care nu ii inteleg:
Care e diferenta intre Unix Hosting, Windows Hosting, Linux Hosting ? Preturile sunt apropiate dar nu stiu cum sa aleg.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Diferenta consta in sistemele de operare ce ruleaza pe servere, Linux, FreBSD, Windows.
Asta am priceput.Postat în original de Bruzli @ Dec 28 2005, 03:32 PM) [post=8487
As vrea sa stiu care sunt avantajele si dezavantajele in alegerea unui anume tip de hosting.
Sa mentionez ca as vrea sa fie si com] Diferenta consta in sistemele de operare ce ruleaza pe servere, Linux, FreBSD, Windows. [/QUOTE]
Asta am priceput.
As vrea sa stiu care sunt avantajele si dezavantajele in alegerea unui anume tip de hosting.
Sa mentionez ca as vrea sa fie si compatibil cu windows-ul meu 98?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
daca folosesti php,perl iti recomand server linux, daca folosesti asp iti recomand server cu windows.
Compatibilitate cu win98 in ce sens? Poti lucra pe MAC X sau Beos atata timp cat serverul lucreaza cu protocoalele de care ai nevoie ftp, ssh, www, etc... iar sistemul tau le intelege pe acestea e ok.
Pt asp & aspx e recomandat server cu windows, desi au aparut patch-uri pt asp pe linux&unix...
In rest diferenta e ca te costa mai mult cel pe windows.
Dragilor .. nu mai induceti copilul in eroare
Nu exista decat php si perl. Restul (asp) e doar o incercare a lui Micro$oft sa se bage in business.
Eu am facut site-uri si pe linux si pe windows. Site-urile pe windows necesita hardware din ce in ce mai bun pe masura ce creste traficul.
In plus, sunt multe chestii pe care le ai "default" in php / linux si pt care iti trebuie componente in windows/asp. Si , (nimic nou) unele din componentele respective costa pe windows.
Deci .. o sa bagi bani in plus, si o sa ai probleme cu adminii serverelor respective, pe care va trebui sa ii convingi la ce-ti trebuie componenta respectiva. Unii s-ar putea sa nu doreasca sa riste configuratia serverului ca sa-ti instaleze componenta de care ai nevoie.
Crede-ma. Daca vrei performanta cu costuri scazute, alege linux / php. Nu conteaza ca tu folosesti WIndows 98. Site-ult au v-a fi un ansamblu de fisiere text si imagini cu care se poate lucra tot asa de bine pe linux sau pe windows.
Fiecare platforma are avantaje si dezavantaje. Iar legat de scripting cred ca sunt deja sute-mii, intr-adevar cele mai importante sunt php, perl(cgi), python, asp, jsp (ordinea e aleatorie). Nu are rost un flame pentru care dintre ele ar fi mai bun, fiecare se foloseste de ceea ce i se potriveste mai bine, in materie de costuri, timpi de executie, etc...
Cum spui tu.
As vrea totusi sa-mi enumeri macar 3 avantaje nete ale lui ASP versus PHP.
SitesOwner,]Postat în original de SitesOwner @ Feb 9 2006, 07:09 PM) [post=9966
Cum spui tu.
[/QUOTE]
SitesOwner, can you introduce yourself ?
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
- multi-tiered enterprise featuresPostat în original de SitesOwner @ Feb 9 2006, 06:09 PM) [post=9966
- scalabilitate
etc
Diferente sunt dar voinata sa le vezi. Eu sunt php addicted deci nu incep un flame. Atasez imediat cateva sliduri dintr-o prezentare de a mea.
[b]Am atasat si arhiva cu paginile cu ]
Cum spui tu.
[/QUOTE]
- multi-tiered enterprise features
- scalabilitate
etc
Diferente sunt dar voinata sa le vezi. Eu sunt php addicted deci nu incep un flame. Atasez imediat cateva sliduri dintr-o prezentare de a mea.
Am atasat si arhiva cu paginile cu o statistica interesanta.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)