Iata experienta mea cu LunarPAges (http://www.lunarpages.com/).
Am platit host la ei pentru un an pentru www.virtual-games.ro. In data de 16.08.2007 seara am observat ca site-ul nu mai mergea si nici loginul pe pontrol panel. Dupa 10 minute am primit un mail in care mi se spunea ca site-ul meu a fost suspendat datorita faptului ca ar consuma prea multe din resursele serverului...
Si anume... 1.2% din CPU (din maxim 1% admis), 1.3% memorie ram (din 1% admis).
Mi s-a spus ca as putea avea proleme cu unul dintre scripturile de la mine de pe site si mi-au tirmis totodata o noua parola cu care sa imi pot accesa cpanel-ul.
Eu inteleg ca era vorba de un serviciu shared si la un moment dat ma asteptam sa nu ma mai incadrez in limitele lor... insa conform intrebarilor pe care le-am pus pe forumul lor (inainte de a hotari pentru ce host optez) mi s-a raspuns ca site-urile nu sunt automat suspendate in cazul depasirii unei anumite limite de consumare a resurselor sistemului... ci se trimite in prealabil o instiintare cu un deadline de cateva ore.
Partea cea mai nasoala a fost ca parola cea noua furnizata de ei nu functiona... astfel incat a fost nevoie sa folosesc sistemul lor de ticketing - problema a fost rezolvata in 24 de ore.
Intre timp am schimbat name serverele si am folosit un backup(tineti minte... backup-ul este SFANT) pentru a-mi pune site-ul online pe "serverul" de acasa.
Acum cateva ore am primit un nou mesaj in care mi se spune ca pot s aimi folosesc linistit contul de pe lunarpages si ca site-ul meu nu mai este suspendat.
Voi ce ati face in locul meu ?![]()