Salut!
Am inceput un site nou in wordpress si vreau de data asta sa-l optimizez cum trebuie.
Am sa zicem 3 categorii cu cate 2 subcategorii.
Am plugin All in one SEO .
Noindex la taguri,categorii,etc..
Am observat ca lumea recomanda noindex la categorii , din cauza ca s-ar crea continut duplicat, nu? Dar cu introducerea la linkurilor canonice, si daca le am declarate, nu ar trebui ca treaba aceasta sa fie rezolvata?
De ce intreb, teoretic, daca am creat categoria fructe, si url-ul este site.com/fructe/ , nu ar trebuie sa incepem sa creem autoritate si pe acel url, categoria in sine ?
Deci este problema daca as lasa sa fie indexate categoriile?
De asemenea, la subcategorii ma enerveaza ca se ajunge la chestii de gen site.com/fructe/citrice/galbene/cu-frunze, cum as putea da no index la subcategorii si sa la indexate doar categoriile?
Multumesc de ajutor!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Scuze de duplicate, dar am o intrebare, se poate face ca in loc de blog.com/category/numele-categoriei sa apara direct blog.com/numele-categoriei ? Nu de alta, stiu ca pot schimba "category" dar nu vreau inca "un folder" inainte de numele ala. Mi-ar rezolva teoretic cateva probleme. Multumesc!
P.S scuze de exprimare total haotica (no offense Haotik) , dar pur si simplu de prea mult timp ma chinui cu template-ul, cu url-urile si cu alte chestii ca mi s-a acritsi probabil nici nu ma mai exprim coerent.