Rezultate 1 la 10 din 52

Subiect: Problema Page Rank

Vizualizare arbore

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

@Mai omule da-mi exemple de ce ai facut tu nu de ce zice Mutt - one can interpret adica poate fi interpretat, nu este o certitudine ...my friend.

(Pana acum mi-ai dat doar Copy-Paste la diferite lucruri insa nu mi-ai argumentat cu propriile cuvinte unde gresesc si mai ales de ce)

Cum poti demonstra ca eu dezinformez? Prin faptul ca mi-ai dat negativ si niste copy-paste?

Propaganda Google este normala si anume sa iti spuna ca tre sa uiti de toate si sa pui content minunat pentru ca asta este interesul sau, sa aiba rezultate cat mai relevante si nu le poate obtine decat daca te indoctrineaza pe tine ca asa e bine ...

Asta zice in linkul pe care mi l-ai dat mai sus, la prima intrebare:

Question: Hey Matt, just to get back to PageRank sculpting for a second, you had mentioned that if you had 10 links on the home page and five of them you made nofollow so there were only five left, it used to be that the remaining PageRank would be kinda distributed amongst those remaining five.

Matt Cutts: Correct

Asta am afirmat si eu pana acum si in exemplele de mai sus ... cred ca ar trebui sa-ti dai negativ singur, nu sa le dai altora care chiar impartasesc lucruri testate si vorbesc dintr-o experienta solida.

Aceasta atitudine imperativa negativa a ta manifestata de niste membrii care chiar au ceva de spus nu face decat sa scada valoarea forumului in ansamblu deoarece acei membri "mustrati" nu vor mai posta din lehamite fata de acest comportament de pe picior de putere. [am vazut ca ceilalti moderatori sunt neutri]

Succes in ceea ce faci!

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

PS - Am sa mai dau un exemplu legat de aceasta "evaporare" a PR pe nofollow ca sa-ti demonstrez ca am vorbit de acelasi lucru insa nu ne-am inteles la partea cu nofollow.

In argumentele de mai sus eu am vorbit dor de imparteala pe dofollow. Legat de nofollow - daca la imparteala eu am un scor de PR 5 si interzic 10 linkuri dintr-un total de 30 este adevarat ca si acele 10 linkuri pe care le-am interzis ar fi primit PR insa de vreme ce le-am interzis nu am vrut sa primesc Pr pe ele si am vrut sa fie redistribuit pe alte pagini mai importante. Nu vreau sa primesc rank pe pagini precum contact, termeni si conditii, etc. Deci este o "pierdere" asumata!

Sper ca acum s-a clarificat!
    Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 11th January 2013 la 11:26.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Linkuri pe pagini cu Page Rank 4-7 ON PAGE!!!
    De diet.popu în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 44
    Ultimul Post: 25th July 2013, 11:18
  2. Page Rank 10
    De Duncan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 21st January 2011, 12:48
  3. Director Web Page Rank 2
    De wladevlad în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 20th March 2010, 17:38
  4. Page Rank 0 (zero)
    De pstefan75 în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 24th April 2007, 13:45
  5. page rank
    De Bogdan Citoiu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 20th March 2007, 18:53

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •