Vezi Dan si tu stii sa-l obtii. Ii sfatuiesc pe inginerii de la Google sa se straduiasca mai mult ... iar propaganda Google de pe "marile bloguri" sa continue ...
Vezi Dan si tu stii sa-l obtii. Ii sfatuiesc pe inginerii de la Google sa se straduiasca mai mult ... iar propaganda Google de pe "marile bloguri" sa continue ...
Nu vad legatura cu nimic. Sa vad ca stiu sa-l obtin?
Really? Pai stiu ca stiu, nu inteleg sensul. Probabil te certai cu altcineva si ma confunzi.
Trust, but verify.
Se pare ca am provocat niste discutii foarte aprinse aici si imi cer scuze pentru negativul primit de karismasand, intrucat nu cred ca era necesar.
@karismasand - Nu are legatura cu PR ci cu volumul de continut care intra pe site. Daca tu incepi sa adaugi 100 de articole pe zi, google va trimite robotii o data la cateva minute, daca tu adaugi un articol pe zi este normal ca g sa trimita robotii o singura data. Rata si rapiditatea de indexare este data de volumul de continut deci nu are nici-o legatura cu PR.
Pe mine nu ma intereseaza asa mult PR-ul. Initial am crezut ca acesta influenteaza indexarea, dar am inteles ca cele 2 nu au obsolut nicio legatura. Indexarea e marea mea problema. Si nu sunt de acord in totalitate cu ce zici tu, pt ca mie imi raman permanent articole neindexate (trebuie sa treaca eventual 1 sapt fara sa scriu nimic pt ca nr celor trmise si nr celor indexate sa fie la fel). Am avut perioade cand publicam si 7-8 articole pe zi si problema indexarii persista.
E posibil sa fiu penalizat sau ceva de genu? Sau poate e ceva ce trebuie facut la sitemap si eu nu stiu de lucru asta. Momentan folosesc acest plugin de WP- "Google XML Sitemaps" e bun? ar trebui schimbat?
Daca tot am vorbit atat de nofollow si dofollow, avand in vedere faptul ca sunt un incepator, as aprecia daca mi-ar spune cineva cum sa folosesc concret acest lucru. Exista vreun plugin, trb sa le pun eu manual?
Eu nu folosesc sitemaps pe nici un site wordpress.
Sitemap-ul este folosit de Google exclusiv pentru a descoperi pagini pe site-ul tau. Wordpress face o treaba foarte buna facand ping la fiecare postare.
Daca totusi ai probleme si nu se indexeaza destul de repede, poti adauga feed-ul RSS in loc de sitmap in Webmaster Tools. Este TOT ce trebuie sa faci in privinta asta.
Poti dezinstala linistit orice forma de sitemap, nu te va afecta cu absolut nimic.
Trust, but verify.
Caut cu jingle.ro.
Si cum pot sa fac mai exact acest lucru? In "optimization" nu gasesc nimic de RSS feed doar Sitemaps.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Vad ca atunci cand vb de chestii banale (pt unii) nu se mai baga nimeni![]()
Problema cu nofollow am rezolvat o cu acest plugin "Better WordPress External Links Settings" il mai foloseste cineva?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)