Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Recomandare

alex.web este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    26th July 2012
    Posturi
    212
    Putere Rep
    24

Post Recomandare

//La subiect: Recomandare carti seo [am avut problema cu shockwave si la refresh am uitat sa mai adaug.]
    Doresc sa avansez pe cele trei domenii: promovare,optimizare si SEO si pentru asta stiu ca este nevoie sa investesc..
    Vreau acum la inceput sa achizitionez niste carti (mi se pare un start bun), acum cererea mea este daca imi puteti recomanda niste carti in format PDF sau nu, de care stiti ca merita citite.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

Eu, personal, nu-ti recomand carti de seo. Este un domeniu care se schimba atat de des, incat majoritatea cartilor aparute la pana in 2012 sunt aproape inutile. Numai anul trecut au fost 2-3 schimbari majore de algoritm, iar despre chestiile astea nu poti sa afli decat urmarind forumuri si bloguri din domeniu. Cel mai bine e sa-ti pui la bookmark toate blogurile sau forumurile unde se discuta despre seo si sa urmaresti zilnic ce-a aparut nou.

Eventual poti urmari aici: Alltop - Top SEO (Search Engine Optimization) News Include cam toate blogurile mari de seo.

Uita de ideea de cumparat carti. Daca vrei sa investesti, cumpara-ti domenii, plateste pe cineva sa faca continut si apuca-te si experimenteaza tu unele chestii, ai de 100 de ori mai mult de castigat decat dintr-o carte. Sunt convins ca n-ai sa gasesti in nicio carte de SEO vreo informatie pe care sa n-o gasesti gratuit pe un blog sau un forum. Ori, repet, informatiile din carti sunt depasite.

Daca esti la inceput, citeste cateva ghiduri de SEO, cum ar fi cel scris de cei de la google (chiar daca nu spune mare lucru de SEO efectiv), dar te ajuta sa-ti faci o idee, apoi citeste-l pe cel de la SEOmoz care-i putin mai bun, cauta pe google beginner seo tips sau ceva de genul si deja rezultatele de pe prima pagina sunt mai mult decat suficiente.

Apoi, urmareste zilnic ce apare nou in domeniu si daca ai timp/bani/chef, ia si fa niste teste tu singur, nimic nu se compara cu propria experienta.

Spor!
    Signatura lipsa

alex.web este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    26th July 2012
    Posturi
    212
    Putere Rep
    24

Implicit

plateste pe cineva sa faca continut
    Unde as putea gasi persoane sa imi scrie niste articole in limba romana ? si cam $ ar duce un astfel de articol.. ?
    Mersi de sfat!

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    50
    Posturi
    616
    Putere Rep
    33

Implicit

Aici sau chiar folosind butonul de cautare de aici
    Ce naiba chiar intrebam la tot pasul ?, nu reusim sa punem neuroni la lucru si sa epuizam toate solutiile care ne vin in minte si apoi sa venim cu o intrebare?

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

Gasesti aici pe forum cativa content writeri buni. Iti recomand relansat, palaghianu, stefan hellzone. Am colaborat cu ei si fac treaba buna la un pret rezonabil.

Vezi in categoriile astea 2: Servicii web / Jobs si Continut web

Si nu in ultimul rand, mai intai cauta pe forum cand ai o intrebare, pt ca sunt sanse f mari sa gasesti deja topicuri pe acel subiect. Foloseste cautarea de pe forum sau daca nu pe google ceva de genu: keyword site:forum.seopedia.ro

pret articole romana site:forum.seopedia.ro
    Ai sa gasesti destule informatii/subiecte
    Signatura lipsa

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Recomandare .
    De piciu1993 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 10th November 2011, 21:54
  2. Recomandare VPS
    De Cedik în forumul Hosting
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 17th July 2011, 22:06
  3. recomandare
    De terminator în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 22nd April 2009, 22:21
  4. recomandare CMS?
    De leonte în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 13th March 2009, 02:30
  5. recomandare
    De sskatiy în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 4th April 2008, 17:17

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.