7th January 2013, 00:06
1 out of 1 members found this post helpful.
Atat timp cat site-ul se pozitioneaza bine pe anumite cuvinte cheie si primesti trafic nu prea ar trebui sa te stresezi cu PR. Interesul tau este sa obti trafic pe care sa il covertesti.
Poti verifica prin mai multe metode daca esti penalizat sau nu atat cu ajutorul google cat si cu tool-urile care pot fi gasit pe net la o simpla. Poate te ajuta si un topic mai vechi
9th January 2013, 18:02
1 out of 1 members found this post helpful.
Atata timp cat nu construiesti backlinkuri cu dofollow catre site-ul tau, sau acestea nu vin natural si in numar semnificativ, poti avea tone de unici pe zi si tone de continut ca PR nu se va misca de la 0. PR este o relatie matematica bazata pe impartirea valorii backlinkurilor. Un alt factor care iti poate tine site-ul la PR 0 desi tu construiesti backlinkuri este dat de numarul de linkuri interne (dofollow) care pleaca din index - greu sa obtii PR din 3-4 backlinks cu PR 3-4 daca tu ai peste 70 de linkuri interne cu dofollow.
Sper ca te-am lamurit
Succes!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Nu are legatura cu PR ci cu volumul de continut care intra pe site. Daca tu incepi sa adaugi 100 de articole pe zi, google va trimite robotii o data la cateva minute, daca tu adaugi un articol pe zi este normal ca g sa trimita robotii o singura data. Rata si rapiditatea de indexare este data de volumul de continut deci nu are nici-o legatura cu PR.

Postat în original de
Bogdan Patru
Ce ma streseaza pe mine e faptul k nu-mi indexeaza articolele imediat. Dureaza in jur de 24 de ore si ma gandeam ca poate are legatura cu
PR ul....