Deci sa inteleg ca singura mea problema legata de indexare e numarul de articole publicate pe zi. M-ai putea ajuta sa pun rel nofollow pt toate linkurile ? Crezi ca asta m-ar ajuta?
Nu te pot sfatui pana nu stiu ce vrei de la site.
Daca vrei trafic concentreaza-te pe continut si uita de PR
Daca vrei PR pune nofollow pe acele linkuri care nu aduc trafic "contact, termeni si conditii, etc, precum si pe posturile care se repeta de mai multe ori in aceiasi pagina si incearca sa obtii backlinks de pe site-uri/pagini care au PR si sunt in nisa ta.
Daca vrei si una si alta, imbina cele doua optiuni de mai sus.
Succes!
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Pai ...din ce afirmati voi ...@Puthre and @ Nichita chiar daca pun nofollow pe pagina de contact voi primi PR ceea ce nu este adevarat. Asta am inteles de la voi, daca am inteles gresit te rog sa reformulezi intrebarea.
Am sa va dau un exemplu cu un site de-al meu - voi sustineti ca degeaba redirectez eu PR catre anumite pagini si il interzic pe altele ca oricum acesta se va propaga uniform - eu va zic ca am avut un site care a luat PR8 pe index mergand pe structura categoriile au luat pr 7 iar posturile in sine pr 5. Paginile pe care le-am interzis nu au primit nimic. Asa procedez si acum, dirijez rankul unde vreu si restu interzic si nu primeste nimic.
Inca o data reformuleaza intrebarea ca sa-ti pot raspunde
Explica-mi tu de ce trebuie nofollow. - Pai daca site-ul tau are 100 de pagini interne toate cu dofollow si tu faci backlink moderat si pe pagini cu PR mediu spre mic, rrankului total care iti revine la update se imparte la 100. Daca ai numai 20 de pagini se imparte la 20, in prima varianta pr este mai mic, in varianta a doua pr este mai mare.
PR este matematic si se imparte ca atare
@Nichita - cred ca vorbim de lucruri diferite
Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 10th January 2013 la 22:51.
Exact numai ca folosesti o formula gresita, daca ai 80 de pagini din care 10 nofollow se imparte tot la 80, doar ca PR-ul ce le-ar fi revenit celor 10 se pierde. (De fapt nu se pierde, se distribuie uniform si in mod egal tuturor celorlalte pagini din Internet, dar asta e alta discutie care nu e atat de utila aici).
Caut cu jingle.ro.
@Nichita - Eu vorbesc din propria experienta si ce inca functioneaza pentru mine, daca vrei sa mergi pe scheme gasite pe net si netestate de tine personal e problema ta.
Te rog sa-mi explici si mie logica de a lasa 3-4 linkuri identice cu dofollow pe aceiasi pagina daca tot imi urmaresti posturile.
Am destule site-uri la care dirijez PR asa cum imi doresc, pe principiul pe care il impartasesc si functioneaza de minune. Eu fac teste mereu pe site-urile mele, nu stau pe blogurile alora sa vad ce au mai descoperit ei
Succes!
Puthre, ea da aceleasi sfaturi pe care le dadea acum cateva luni. E din 2009 schimbarea.
Explica-mi tu de ce trebuie nofollow.
And the answer is at least according to the original formulation in the PageRank paper both of those links would flow PageRank. I'm not going to get into anchor text, but both of those links would flow PageRank. And so twice as much PageRank would flow through that link.
Ultima modificare făcută de Nichita; 10th January 2013 la 22:40.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)