Rezultate 1 la 10 din 51

Subiect: Care este cel mai bun rezultat al tau in materie de SEO?

Afișare hibrid

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

Eu i-am pus unui site meta name="robots" content="noindex,nofollow , am pus si in robots.txt User-agent: * Disallow: / si incredibil, acesta a urcat pe prima pagina cu un key care are in jur de 500k cautari exacte. Mentionez ca nu am adus back-linkuri deloc, doar am pus content de super-calitate pe el. Variaza intre pozitia 2&3 si sunt convins ca daca mai adaug niste super-text urca primul.

PS - am uitat sa mentionez faptul ca desi este un site nou, inregistrat pe 04.12.2013, acesta a luat PR6 [ATENTIE!!! - Domeniul nu a mai fost inregistrat niciodata de nimeni]
    Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 11th December 2013 la 15:49.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de Hakuna Matata Vezi Post
    Eu i-am pus unui site meta name="robots" content="noindex,nofollow , am pus si in robots.txt User-agent: * Disallow: / si incredibil, acesta a urcat pe prima pagina cu un key care are in jur de 500k cautari exacte. Mentionez ca nu am adus back-linkuri deloc, doar am pus content de super-calitate pe el. Variaza intre pozitia 2&3 si sunt convins ca daca mai adaug niste super-text urca primul.

PS - am uitat sa mentionez faptul ca desi este un site nou, inregistrat pe 04.12.2013, acesta a luat PR6 [ATENTIE!!! - Domeniul nu a mai fost inregistrat niciodata de nimeni]
    Google bug?!
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

Nu cred, mai degraba asta

Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
    Google bug?!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

Implicit

Cred ca este un bug in algortim, sau google tine cont de mai multe aspecte.

Si eu intampin cateva rezultate foarte ciudate. De ex, la un client, site-ul urca foarte repede, pe cautari "grele" si nu inteleg de ce. Singura modificare din ultima luna este activarea fulgilor de nea, uite aici: Art Implant

E posibil ca google sa vada o imbunatatire majora, daca un site are fulgi de nea in sezon?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

teodor98 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd July 2012
    Locaţie
    GB
    Posturi
    149
    Putere Rep
    0

Implicit

ce-ti mai face site-ul?
    Cum se mai comporta?
    se aseamana cu ce este aici
    chiar o sa fac si eu un test cu :site meta name="robots" content="noindex,nofollow , am pus si in robots.txt User-agent: * Disallow: /!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Recorduri nationale in materie de SEO
    De haos în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 9th April 2013, 22:49
  2. Care este diferenta?
    De piciu1993 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 29th September 2011, 07:37
  3. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 21st December 2008, 09:09
  4. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 19th June 2007, 22:31
  5. Comori.ro campionul absolut in materie
    De Marius Ciocan în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 8th August 2006, 09:33

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.