Citat Postat în original de Cristi Adam Vezi Post
Rapsodia si daca dai rezultatele pe ro, primele site-uri care apar sunt tot alea rusesti cu redirect catre un produs cu pagina in romana:

si o tine tot asa cu astfel de site-uri pana pe poz 8. Toate acestea sunt pagini in rusa cu redirect catre o pagina a unei pastile de slabit scrisa in romana. Lista de cuvinte cheie e foarte lunga si nu afecteaza doar in nisa slabitului.
Da recunoasc ca nu am studiat atent am vazut ca scrie in romaneste si nu am dat click sa vad ce si cum. Naspa. Si la mine e cam aiurea, am un site care ranca in romana din toata UE, acu am scazut 50% .. si la trafic si la venit. Si vorbim de peste 1 K euro acu sunt 500. Asta-i viata, sper sa-si revina, eu recuperez pe FB desi sincer nu prea am chef sa distribui zilnic zeci de articole. Daca nu revine, trebuie umblat iar la SEO, links ... content . Cum zicea cineva de aici .. sa stai cu nasul in vant meru ... Romania a mai trecut prin perioade nasoale, ma uit ca si la link-ul lui Nichita nu prea sunt comenturi si UpVote [ 19 ]. ma bucur ca am si cresteri totusi, dar doar pe trafic din RO si la chestii vechi [ peste 6 - 7 ani ].