27th March 2019, 11:48
1 out of 1 members found this post helpful.
@Meetzah, nu ati remarcat problema principala si anume faptul ca Google a inlocuit pentru foarte multe cautari rezultatele in limba romana cu cele in limba engleza. Pentru foarte multe cautari, din 10 rezultate, Google afiseaza doar 1-2 pagini in limba romana, restul rezultatelor fiind pagini in limba engleza.
E in mod clar o problema tehnica / bug de algoritm.
Am deschis o postare ieri pe forumul Google: https://support.google.com/websearch.../3055890?hl=en
Am rugamintea sa adaugati niste comentarii + upvotes, ca sa incercam sa tinem threadul sus, pentru o eventuala rezolvare mai rapida.
Multumesc anticipat.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)
28th March 2019, 21:09
Postat în original de
Nichita
@Meetzah, nu ati remarcat problema principala si anume faptul ca
Google a inlocuit pentru foarte multe cautari rezultatele in limba romana cu cele in limba engleza. Pentru foarte multe cautari, din 10 rezultate, Google afiseaza doar 1-2 pagini in limba romana, restul rezultatelor fiind pagini in limba engleza.
E in mod clar o problema tehnica / bug de algoritm.
Am deschis o postare ieri pe forumul Google:
https://support.google.com/websearch.../3055890?hl=en
Am rugamintea sa adaugati niste comentarii + upvotes, ca sa incercam sa tinem threadul sus, pentru o eventuala rezolvare mai rapida.
Multumesc anticipat.
Eu am observat aceasta tendinta cu mult inainte de update. Mult = cateva luni. In special pentru cautarile care se efectueaza cam la fel si engleza.
Fara semnatura.
29th March 2019, 00:31
Nu am idee ce se intampla cu google dar cineva umbla la butoane. Daca dai cautare la cuvantul cheie: cele mai eficiente pastile de slabit , primele 5 rezultate sunt pagini rusesti cu redirect catre un anumit produs de slabit. Si nu e vorba doar de cuvantul asta cheie, mai sunt cateva cu foarte multe cautari in aceasi situatie, iar siturile din Romania apar pe pagina 2 in cel mai bun caz