Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 52

Subiect: Update algoritm 12-13 martie 2019

designarti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Posturi
    174
    Putere Rep
    23

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Sunt site-uri care au urcat la ambele update-uri, asa cum sunt si siteuri care au coborat dupa ambele updates.

https://www.gsqi.com/marketing-blog/...orithm-update/

Siteuri de pe multiple nise au fost afectate de acest update.

https://www.seroundtable.com/google-...lts-27315.html

LE: Acum doua zile au facut o noua modificare a algoritmului. Se pot vedea variatiile cu un tool de genul Semrush.
    Toate saiturile la care am avut acces din health & beauty au acelasi pattern: pierdere dupa Medic Update, ssssslight recovery dupa rollbacku' din 12 martie. Am analizat un numar destul de mare de sites. Doar din health & beauty. E un pattern clar. Nu am analizat alte nise, nu m-au interesat neaparat. Dar si site-ul din semnatura a pierdut incepand cu data de 12, pentru ca ulterior sa-si revina. Si nu este un pattern, raportat la anii anteriori. In perioada asta nu se pierde traffic.

Pentru cine-i implicat in alte nise, sigur merita analizat si cum se comporta saiturile din exemplele tale dupa ce rolldbacku' kicks in 100%. To talk after.
    Despre consultanță și conținut site-uri turistice aici | Proiect personal Globi.ro.

andreiionut este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    31st January 2014
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    45
    Posturi
    302
    Putere Rep
    22

Implicit

Blog pe nișa Tech/Gadget fara sa fi făcut modificari lunile acestea:

Trimis de pe al meu BLA-L29 folosind Tapatalk

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Am analizat cum semrush 10 siteuri ale mele afectate la update-ul din august 2018:

2 - par a avea mici cresteri
    4 - au crescut masiv, aproape de cifrele din august desi ajunsesera aproape la 0
    2 - se mentin momentan
    2 - nimic clar, erau fluctuatii mari luna de luna
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

BlackSEO este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    13
    Data înscrierii
    18th September 2018
    Posturi
    230
    Putere Rep
    13

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Adam Vezi Post
    "Eu sunt destul de sigur ca exemplul dat de Cristi Adam este o eroare si in rest s-au mutat pioni grei in algoritm si de aceea schimbarile majore (cresteri si scaderi) pentru unele site-uri."

Frate, asta numai e eroare, este o eroare cand se intampla o data, hai de doua ori dar cand intr-una si intr-una ti se ia painea de la gura cu astfel de smecherii precum cloacking deja google e o tarfa de cea mai joasa speta care pozeaza in virgina. Iar faza cu acel cuvant cheie este doar un exemplu pt ca sunt o gramada de cuvinte cheie afectate si o gramada de nise care au aceasi problema, primele pozitii sunt ocupate de site-uri rusesti, polonize sau cehe care folosesc cloaking, direct din serp iti da redirect pe linkul de afiliat catre produs.
    Exemplul dat de tine se intampla de ani buni la rand fara nici o pauza... poate uneori a fost mai intens alteori nu... dar niciodata nu a fost rezolvata problema si nici nu vad sincer cum ar putea sa rezolve o asa problema... pana nu se rezolva problema de securitate a site-urilor. Inutil face google x update-uri daca Y are acces la o baza de date sa zicem cu 10.000 site-uri pe care posteaza articole spam cu produse... indiferent daca face redirect din prima sau nu... tot te afecteaza pe tine ca si jucator cinstit... pentru ca din lista aia de site-uri, multe au autoritate mai mare decat siteul tau si automat va fi peste tine in rezulte... indiferent de ce update-uri face google.

Cristi Adam este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    14
    Data înscrierii
    26th February 2018
    Locaţie
    Targoviste
    Posturi
    88
    Putere Rep
    14

Implicit

Am analizat mai bine site-urile respective iar cel mai puternic dintre ele este ceh, m-tour punct eu, un site de turism. Articolele care apar pe cuvintele cheie cu pastile de slabit sunt in ceha dar au linkul in engleza. In serp apare cu titlu si descriere in romana. M-am interesant cum ai putea sa faci lucru asta si chiar e simplu, foarte simplu. Sunt diferite pluginuri de cloacking link care te pot ajuta iar aceste pluginuri au si functia de optimiza un link de affiliat prin atasare de titlu si descrierere in ce limba vrei tu. Tot ce trebuie sa ai este un articol plin de spam care nu are nici un sens pt cititor dar pt boti este optimizat si contine kws in cantitatea necesara pt a fi pe placul botilor( se face cate un articol pt fiecare variatie a unui kw). Dupa ce ai facut articolul asta spam ii faci redirect catre linkul de afiliat pe care l-ai optimizat cu titlu si descriere in Romana. iar de aici spam de backlinkuri catre articolul cu redirect. Articolul cu redirect va ranka chiar daca este in alta limba pentru ca face redirect catre pagina cu produsul in Romana. Ce nu am putut afla este daca spamul de backlinkuri sunt romanesti sau straine. Si cum spune Blackseo, site-ul trebuie sa aibe cat de cat autoritate.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Adam Vezi Post
    Am analizat mai bine site-urile respective iar cel mai puternic dintre ele este ceh, m-tour punct eu, un site de turism. Articolele care apar pe cuvintele cheie cu pastile de slabit sunt in ceha dar au linkul in engleza. In serp apare cu titlu si descriere in romana. M-am interesant cum ai putea sa faci lucru asta si chiar e simplu, foarte simplu. Sunt diferite pluginuri de cloacking link care te pot ajuta iar aceste pluginuri au si functia de optimiza un link de affiliat prin atasare de titlu si descrierere in ce limba vrei tu. Tot ce trebuie sa ai este un articol plin de spam care nu are nici un sens pt cititor dar pt boti este optimizat si contine kws in cantitatea necesara pt a fi pe placul botilor( se face cate un articol pt fiecare variatie a unui kw). Dupa ce ai facut articolul asta spam ii faci redirect catre linkul de afiliat pe care l-ai optimizat cu titlu si descriere in Romana. iar de aici spam de backlinkuri catre articolul cu redirect. Articolul cu redirect va ranka chiar daca este in alta limba pentru ca face redirect catre pagina cu produsul in Romana. Ce nu am putut afla este daca spamul de backlinkuri sunt romanesti sau straine. Si cum spune Blackseo, site-ul trebuie sa aibe cat de cat autoritate.
    Din ce bag eu de seama, e vorba de siteurile altora la care au facut cumva sa aiba acces. Stiu ca se practicau chestii de genul cautand vulnerabilitati in versiuni mai vechi de wordpress sau in teme/pluginuri. Oricum, pe cat de atractiv, pe atat de riscant sa faci asa ceva pe siteurile altora. Se face puscarie la greu pentru "spargerea" unui sistem informatic.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.725
    Putere Rep
    31

Implicit

Cred ca am prins ideea cu cautarile eronate in limba romana , senks Sorin Frumuseanu . Deci cauti poze cu rata si vrei sa fie rață , trebuie diacritice! so, ne conformam?
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    26

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Cred ca am prins ideea cu cautarile eronate in limba romana , senks Sorin Frumuseanu . Deci cauti poze cu rata si vrei sa fie rață , trebuie diacritice! so, ne conformam?
    Nu cred ca e cel mai potrivit exemplu. Scris cu sau fara diacritice e omonim si oricum returneaza in mare parte pagini in limba romana.
    Apropo de user-intent, cred ca daca pentru un termen care este la fel in romana si in engleza si Google returneaza pagini in alte limbi, utilizatorul este mai dispus sa-si schimbe cautarea folosind alte cuvinte fara diacritice decat sa adauge diacritice.
    Fara semnatura.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.725
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Claudyou Vezi Post
    , utilizatorul este mai dispus sa-si schimbe cautarea folosind alte cuvinte fara diacritice decat sa adauge diacritice.
    Eu unul DA.

Acum o chestie pe care o discut cu colegii de aici OFF Topic:

ce te faci daca pici de pe Poz 1 -2 pe 3, 4,5 si esti depasit de tine? de un grup de FB si un site slab pe WP gratuit [ bleahmeah.wordpress.com ]. Atat pe desktop cat si pe mobil.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Eu unul DA.

Acum o chestie pe care o discut cu colegii de aici OFF Topic:

ce te faci daca pici de pe Poz 1 -2 pe 3, 4,5 si esti depasit de tine? de un grup de FB si un site slab pe WP gratuit [ bleahmeah.wordpress.com ]. Atat pe desktop cat si pe mobil.
    Da-mi un PM cu cazul concret si sigur gasesc cateva sugestii utile si rezolvari.
    Exista si anomalii, dar fara ele care ar mai fi provocarea si farmecul acestei 'meserii'? Intrebare retorica, desigur.
    Fara semnatura.

Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Domain Authority 2.0 (Update 5 Martie 2019)
    De tiroid în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 18th July 2019, 20:11
  2. Update algoritm Google - 1 august
    De SergiuB în forumul Noutati de la Google (Stiri)
    Răspunsuri: 41
    Ultimul Post: 29th December 2018, 20:26
  3. Google update - 8 martie 2017
    De Bogdan Calin în forumul Noutati de la Google (Stiri)
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 24th March 2017, 19:04
  4. Update de algoritm?
    De rcostica în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 21st December 2016, 21:48
  5. Update algoritm ?
    De darkstar_tfd în forumul Google
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 14th January 2009, 16:26

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.