29th March 2019, 21:08
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Nichita
Toate saiturile la care am avut acces din health & beauty au acelasi pattern: pierdere dupa Medic Update, ssssslight recovery dupa rollbacku' din 12 martie. Am analizat un numar destul de mare de sites. Doar din health & beauty. E un pattern clar. Nu am analizat alte nise, nu m-au interesat neaparat. Dar si site-ul din semnatura a pierdut incepand cu data de 12, pentru ca ulterior sa-si revina. Si nu este un pattern, raportat la anii anteriori. In perioada asta nu se pierde traffic.
Pentru cine-i implicat in alte nise, sigur merita analizat si cum se comporta saiturile din exemplele tale dupa ce rolldbacku' kicks in 100%. To talk after.
Despre consultanță și conținut site-uri turistice
aici | Proiect personal
Globi.ro.
3rd April 2019, 17:28
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Rapsodia
Cred ca am prins ideea cu cautarile eronate in limba romana , senks Sorin Frumuseanu . Deci cauti poze cu rata si vrei sa fie rață , trebuie diacritice!

so, ne conformam?
Nu cred ca e cel mai potrivit exemplu. Scris cu sau fara diacritice e omonim si oricum returneaza in mare parte pagini in limba romana.
Apropo de user-intent, cred ca daca pentru un termen care este la fel in romana si in engleza si Google returneaza pagini in alte limbi, utilizatorul este mai dispus sa-si schimbe cautarea folosind alte cuvinte fara diacritice decat sa adauge diacritice.
Fara semnatura.