Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 26

Subiect: Google update - 8 martie 2017

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    46

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Google update - 8 martie 2017

There appears to be a large Google ranking or algorithm update happening right now in the core Google web search results. I was on the fence about covering it this morning and decided to wait for tomorrow until I heard more chatter, but the chatter is espesially hot right now and SEOs keep asking me about it this morning.

https://www.seroundtable.com/google-...ate-23523.html

wega77 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    17th January 2014
    Vârstă
    47
    Posturi
    316
    Putere Rep
    22

Implicit

Iar cateva zile de stres

Twigg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

Poate se rezolva din muultele hibe pentru ca nu se mai poate asa. Ca fapt divers, mi-a cazut un site din prima pagina pe pag 6 dar mi-a urcat un alt site in prima pagina si mi-a indexat.. o poza

CipriaN este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    16
    Data înscrierii
    26th July 2016
    Vârstă
    40
    Posturi
    69
    Putere Rep
    16

Implicit

Multumesc @Bogdan Calin pt ca ai postat stirea, am observat si eu azi si ieri ca se intampla ceva...Pe com un competitor a disparut de pe toate kw-urile pe care ranka. Ceea ce pot sa spun e ca facea SEO, cred era singurul din top 20 care a facut link building, in rest erau mai mult branduri...si a disparut. N-a facut nimic spammy, retea privata, related, linkuri in interiorul articolelor...

Eu n-am facut link building si am ramas pe unde eram

Ca o prima impresie e posibil si sa fi fost favorizate brandurile, site-urile foarte autoritare..

Later edit

E posibil sa fi fost penalizate site-uri care au prea multe linkuri de pe site-uri cu autoritate scazuta...de genul din PBN-uri related dar care n-au autoritate mare...competitorul de care spuneam nu avea linkuri deloc din directoare, comentarii sau din alte surse free..
    Ultima modificare făcută de CipriaN; 10th March 2017 la 00:08.

alex11b este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th December 2015
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut ca am vz topicul,o fost vreun update google ceva zilele trecute ? Stie careva ceva ?Ca si eu am un site care a cazut in cap de fix de 2 zile a ajuns undeva pe pagina 7 in cautari din primele pozitii,de la 10 mii si ceva de unici o cazut la vreo 3 mii.Ms anticipat.
    Ultima modificare făcută de alex11b; 10th March 2017 la 01:34.

ionutf este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    16
    Data înscrierii
    24th November 2016
    Vârstă
    43
    Posturi
    55
    Putere Rep
    16

Implicit

Daca e faimosul deja update "Fred" , are legatura cu linkuri construite aiurea. Pe langa PBN-uri, am inteles ca loveste tare si in cei care fac o campanie de link building pe domenii expirate. Nu am fost niciodata un fan al acestui tip de link building, asa ca nu pot confirma sau infirma update-ul, dar vad ca in comunitatea Black hat e deranj mare.

alex11b este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th December 2015
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de ionutf Vezi Post
    Daca e faimosul deja update "Fred" , are legatura cu linkuri construite aiurea. Pe langa PBN-uri, am inteles ca loveste tare si in cei care fac o campanie de link building pe domenii expirate. Nu am fost niciodata un fan al acestui tip de link building, asa ca nu pot confirma sau infirma update-ul, dar vad ca in comunitatea Black hat e deranj mare.
    Nu am Baclinkuri nu am facut Link Building,nu inscriere in directoare,etc,imi place sa las site-ul curat sa urce de la sine si totusi am unul care ''sa dus in cap'',este prima data cand cand patesc asa ceva la un update google sau daca poate fi vorba de vreun update,ca lumea vorbeste dar nu a confirmat nimeni nimic concret.Astept cateva zile sa vad isi revine sau nu.

Mutex este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th August 2015
    Locaţie
    Caracal
    Posturi
    102
    Putere Rep
    0

Implicit

Si eu am scazut de la 10 mii pe zi la vreo 6-7 mii, urat asa.

Twigg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

Daca ma uit pe rezultate, observ ca s-au dus in cap site-urile la care s-a facut seo si link building strict pe homepage. 9/10 site-uri afisate in prima pagina duc spre link-uri interne. Intrebarea e: daca au crescut link-urile interne la care nu s-a facut seo (sau s-a facut putin), inseamna ca am avut dreptate cand am spus ca seo a murit.

ionutf este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    16
    Data înscrierii
    24th November 2016
    Vârstă
    43
    Posturi
    55
    Putere Rep
    16

Implicit

Citat Postat în original de alex11b Vezi Post
    Nu am Baclinkuri nu am facut Link Building,nu inscriere in directoare,etc,imi place sa las site-ul curat sa urce de la sine si totusi am unul care ''sa dus in cap'',este prima data cand cand patesc asa ceva la un update google sau daca poate fi vorba de vreun update,ca lumea vorbeste dar nu a confirmat nimeni nimic concret.Astept cateva zile sa vad isi revine sau nu.
    In ultima perioada Google ne-a gratulat cu tot felul de update-uri. Iar in februarie a rulat atat pinguinul cat si panda. Poate e ceva legat de continutul tau si mai putin despre linkuri. Adevarul e ca pana nu vezi site-ul e greu de identificat problema si chiar si atunci poate fi dificil sa gasesti cu adevarat buba.
    Din punctul meu de vedere nu exista decat un singur mod de a te proteja de toate update-urile de genul celui care banuiesc ca te-a lovit pe tine, sa iti creezi un brand, un nume pe care oamenii sa il caute pe Google. In rest, regulile jocului se tot schimba si ceea ce "a mers" pana acum s-ar putea ca de maine sa nu mai mearga.
    Chiar daca nu e cazul tau concret, mi-e din ce in ce mai clar ca ultimul update loveste in cei care triseaza si cumpara linkuri. Chiar s-a suparat cineva aici pe forum pe mine ca am tot sustinut ca cumparat linkuri e gresit si ca iti asumi niste riscuri inutile.
    Ultima modificare făcută de ionutf; 10th March 2017 la 09:09.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Bani online 2014-2017
    De midanius în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 69
    Ultimul Post: 1st June 2018, 23:11
  2. Oferta servicii 2017
    De MarinelPadurice în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 2nd February 2017, 19:42
  3. Plugușorul SEO DWF - La mulți ani 2017!
    De meetzah în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 23rd December 2016, 23:30
  4. Google Quality Update (Phantom Update)
    De filip.camara în forumul Noutati de la Google (Stiri)
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th April 2016, 13:23

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •