Daca mai posteaza cineva aici, pana nu se face EFECTIV un update, nu stiu ce fac.
Daca mai posteaza cineva aici, pana nu se face EFECTIV un update, nu stiu ce fac.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Vei afla atunci. PR-ul se poate calcula, dar fara o precizie prea mare. Din experienta mea pot spune ca daca ai cateva linkuri PR4 + altele PR mai mic, atunci poti lua PR4. Oricum eu nu cred ca mai vine update
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ai observat ca ~odata pe saptamana incepe o discutie noua aici ?![]()
Din fericire, noi ca si comunitate am trecut de nivelul discutarii zilnice a update-ului de Pagerank. Daca se face un update, ok, inteleg, hai sa discutam, ce PR am eu, ce ai tu, ce s-a intamplat, penalizari, nu stiu ce.
Dar ca sa discutam teorii existentialiste despre cel mai idiot topic din SEO, este inutil.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Muta topicul in aria de filozofie
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
oare o sa mai vedem update de PR? chiar il asteptam pe vremuri.
felix, am auzit atat eu cat si tu probabil ca yahoo si bing si-au unit fortele desigur impotriva concurentei adica impotriva lui google.
Cum se zvoneste ca vor institui si un fel de pagerank propriu pentru fiecare pagina web indexata de Bing, am impresia ca google asteapta mai intai sa faca astia o miscare in privinta page-rankului pe care vor sa il instituie si abia apoi vor hotara ce va fi cu pagerank-ul oferit de google paginilor web indexate de motorul google.
Eu zic sa astepti mai intai sa vezi rezultatele asocierii dintre yahoo si bing abia apoi sa te astepti la miscari din partea google.![]()
a inceput! la comanda link: www...... imi apar link-uri mai noi.....deci a inceput update-ul la google!
bafta!
Acum PR-ul ii aduce lui Google multe dezavantaje: link-uri cumparate, webmasteri obsedati de el, etc.
Daca ar renunta brusc, ar fi o oarecare panica.
Asa nemaifacand update, lumea se obisnuieste treptat cu ideea.
Eu sunt un simpatizant al PR-ului. Dar astfel de posturi fals reinviate m-au facut in timp sa imi mai treaca din simpatie.
A observat cineva daca pe paginile interne s-a mai updatat PR?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)