Eu cred ca o sa fie si probabil de asta sunt schimbari asa de mari in ultima perioada, google regleaza ceva la butoane
Eu cred ca o sa fie si probabil de asta sunt schimbari asa de mari in ultima perioada, google regleaza ceva la butoane
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Se mai aude ceva? Am un site de cateva luni si niciodata nu a luat pagerank !
Vand Advertoriale (pr 5)
Cate linkuri ai cartre site?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
E pe vine, stati linistiti. Cel mai probabil va fi un PR update in ultima zi a anului.
eu unul as fi bucuros sa fie si atunci , sunt curios cum se va descurca micul meu proiect
Ea era frumoasa ca umbra unui gand ... Intre ape, numai ea era pamant ...
Ar fi interesant sa vina in ultima zi a anului... Sau in ianuarie macar. Daca as fi eu Google, l-as (PR) actualiza anual sau chiar bi-anual. Multa lume spun ca o sa renunte la el. Eu nu cred ca o sa renunte la PageRank pentru ca face parte din brandul Google...
Superfain.
"Eu nu cred ca o sa renunte la PageRank pentru ca face parte din brandul Google".
Ca il actualizeaza sau nu... e un brand care genereaza discutii, cautari, trafic... evident in defavoarea celorlalte motoare de cautare concurente![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Atat stiu ca PR-ul il primesti in functie de cate link-uri cu PR mai mare decat tine ai spre tine. Exista o anumita regula pentru a primi PR? De ex: Pentru X link-uri cu PR 3 spre tine ai PR Y? Nu de alta intreb, dar eu am in jur de 10.000 de link-uri spre un blog de pe site-uri cu PR 3-4(in medie) si ma tot gandesc la urmatorul update ce PR voi avea...
Am gasit aici cateva explicatii. Sper sa te ajute.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)